A Bhv kocsik végében kik ülhetnek?
Figyelt kérdés
mármint abban a végében amelyik oldalról vezetni is lehet visszafelé a vonatot2016. ápr. 13. 19:14
1/17 A kérdező kommentje:
bocsánat, elírtam, Bdt-re gondoltam
2016. ápr. 13. 19:15
2/17 anonim válasza:
Vezérlőkocsinak hívják, és szabály szerint a mozdonyvezető ülhet bent.
3/17 anonim válasza:
Amúgy szerintem a 100-as vezérlők a legszexibbek, de sajnos Pest környékén már nincsenek. A mizsei vonatok is körüljárósak lettek.
4/17 A kérdező kommentje:
nem ott ahol vezetik, csak abban a felében
van ott asszem 3×4 ülés, vagy 2×4, nem tudom pontosan
2016. ápr. 13. 19:35
5/17 anonim válasza:
Mozdonyvezető, ha mozdony irányába meg, akkor senki.
6/17 A kérdező kommentje:
nem értitek :D
nem ott ahol a mozdonyvezető ül, hanem van egy dupla ajtó rajta, és egyik irányban van az utastér nagy része, meg arra lehet menni tovább a vonat felé, másik irányban meg ez a rész amire gondolok, van ott néhány ülés, és nem a vezetőfülkére gondolok
2016. ápr. 13. 19:40
7/17 anonim válasza:
Utóbbi válaszom egyidőbe ment a tiéddel, így azt hogy a masiniszta helyére gondoltál:) Már kíváncsi vagyok én is:)
9/17 A kérdező kommentje:
akkor ez azt jelenti hogy oda utas nem is ülhet?
csak mert mintha láttam volna már hogy ott utasok ülnek, de amerre én lakok, itt a kalauzok szoktak bent ülni, és azért érdekel hogy ez így van, vagy csak "kisajátították"
2016. ápr. 13. 20:26
10/17 anonim válasza:
Hivatalosan nekik van fenntartva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!