Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Hobbim a buszfotózás de félek...

Hobbim a buszfotózás de félek pár dologtól? (többi lent)

Figyelt kérdés
Nagyon szeretem a buszokat már egészen kiskorom óta és most már, hogy van egy normális fényképezőm neki álltam buszokat fotózni. Csak az a baj, hogy pl elhatározom magamat, hogy ma elmegyek buszt fotózni DE mikor elmegyek és odaérek és rossz érzés fog el főképp attól félek, hogy megszólnak illetve ami gyakori, hogy megbámulnak és ez rossz. Van vmi tippetek, hogy ezt hogyan lehet elkerülni? Létszíves norm. válaszokat írjatok.

#busz #fotózás #félelem #buszfotózás
2016. ápr. 11. 20:58
 1/8 A kérdező kommentje:
Annyival kiegészíteném a dolgot, hogy ha egy ismerősöm/barátom ott van a közelben akkor nem vagyok zavarban.
2016. ápr. 11. 21:01
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Nyugodj meg, nem vagy egyedül! Van aki a vonatokat, van aki a villamosokat fényképezi évek óta és még nem unja. Ha szétnézel a you tube-n, láthatod, mert rengeteg felvételt készítenek.
2016. ápr. 11. 21:53
 3/8 anonim ***** válasza:
Nem kell velük foglalkozni és kész. :D
2016. ápr. 11. 22:02
 4/8 A kérdező kommentje:
Mindkettőtöknek köszönöm a választ! :)
2016. ápr. 11. 22:06
 5/8 anonim ***** válasza:
90%

Rengeteg olyan hobbi van, amit mások kevéssé értenek és nem értékelnek fontosnak. Természetes reakció ez a tekintetben, hogy mindenki a maga értékrendje alapján viszonyul másokhoz. Igen ám, de ami sokak számára nem fontos, ám neked az, az egy szűk, de jelentős közeg számára kimondottan kulcsfontosságú lehet. Magyarul lehet, hogy a buszfotózás miatt sokan csodabogárnak néznek, a technika iránt érdeklődőknek kimondottan értékes a munkásságod.

Az én példám a következò: rengeteget buszoztam az országban a diákkedvezménxt kihasználva, random útvonalakon. Felfedeztem az ország szépségeit és ma minden barátom azért becsül, mert nagyon sok érdekességet ismerek idehaza..sokan még idegenvezetőnek is felbérelnének.

2016. ápr. 11. 23:14
 6/8 anonim ***** válasza:
77%

Anno én is csináltam ezt, nem egyszer még, csapatban is. Van egy pár tanácsom neked:

- Ha a.buszvezető is a fülkében van, akkor ne vakuzz és ne menj túl közel a buszhoz! (és persze ne látszódjon a buszvezető).

- Figyelj oda a jó fényviszonyokra.

- Ne csak az adott jármű látszódjon hanem a táj egy része is. Ha csak, szimplán a jármű a lényeg, azt már meg tudnák nézni a világhálón.

- Ez már csak egy kis plusz: lehetőleg ne csak magában fotózz, hanem lehetőleg egy célt is adjál meg (pl. valami utazás alatt).

2016. ápr. 12. 07:09
 7/8 anonim ***** válasza:
77%
az, hogy félsz attól, hogy megbámulnak, megszólnak, az egy belső dolog, belőled fakad. a megoldás az, hogy magadban győzöd le. minél többet és tovább csinálod, annál jobban hozzászoksz és egy idő utánnem fog zavarni. ha van veled valaki, akkor azért zavar kevésbé, mert akkor már ketten osztoztok ugyanazokon a tekinteteken, így nem magad érzed furcsának, nem vagy egyedül vele. alkalmazkodj, szokj hozzá és tedd túl magad rajta!
2016. ápr. 12. 12:04
 8/8 A kérdező kommentje:
Mindenkinek nagyon szépen köszönöm! Sokat segítség volt ez nekem. :)
2016. ápr. 13. 08:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!