Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Sülysápra szeretnék utazni,...

Sülysápra szeretnék utazni, mennyibe kerül a vonat jegy?

Figyelt kérdés
Diák vagyok és egyik barátomhoz szeretnek utazni, de nagxon ritkán közlekedek vonattal. Interneten keresgéltem hogx mennyibe kerülhet de nem tudok nagxon kiigazodni az oldalon.

2016. márc. 30. 20:56
 1/8 anonim ***** válasza:
49%

Az a legnagyobb baj - és ezért nem tudsz kiigazodni te sem - hogy az indulási állomást is meg kell adni a számításhoz!

Ettől függetlenül kitalálom, hogy butapesti vagy, mert csak azok olyan nagyképűek, hogy nem írják ki a kérdéshez a lakhelyüket, mintha más nem is létezne.

Buidapest-Keleti - Sülysáp 375 Ft.

[link]

2016. márc. 30. 21:35
 2/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm és igen elfelejtettem leirni h Budapestről.
2016. márc. 30. 23:00
 3/8 anonim ***** válasza:
51%

"Ettől függetlenül kitalálom, hogy butapesti vagy, mert csak azok olyan nagyképűek, hogy nem írják ki a kérdéshez a lakhelyüket, mintha más nem is létezne. "

A jó öreg kisebbségi komplexus. Segítesz, de azért b–szódjon meg, nem?

2016. márc. 31. 00:07
 4/8 anonim ***** válasza:
Elvira. :)
2016. márc. 31. 02:45
 5/8 anonim ***** válasza:
50%

#3:

A jó öreg kisebbségi komplexus. Nem segítesz, de azért beszólsz, nem?

2016. márc. 31. 08:25
 6/8 eddiboy ***** válasza:
42%
Ha van Budapest bérleted, akkor csak 185 Ft.
2016. márc. 31. 09:28
 7/8 anonim ***** válasza:
47%

1-es, az általanosítást kerüljük, mert én egy végtelenül tisztességes és empatikus budapesti ember vagyok és igazaból kůrvára bántóan általánosítasz. Tulajdonképpen még elnézést is kérhetnél érte.

Ha van Budapest-berlete a kerdezőnek, akkor 185 Ft, ha nincs, akkor 375Ft a diákjegy egy útra.

2016. márc. 31. 09:39
 8/8 A kérdező kommentje:
6os 7es: köszönöm szépen
2016. márc. 31. 20:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!