Hogyan lehet eljutni a nyugati pályaudvartól a Honvéd kórházig metró és sok gyaloglás nélkül?
72-es trolinak szerintem nincs megállója se a Honvéd kórháznál, se a nyugatinál.
A metró miért nem jó, amúgy? Három megállót kell menni.
De egyébként kocsival is mehetsz, taxival is, bringával is, bármivel. Buszok közül mehetsz a 26-ossal, szép kis városnézés a Margitszigeten át, az Árpád hídtól a kórház már nincs messze gyalog.
Na, ez a pontozás aztán tényleg vicces. Annak a 77 százalékosnak, aki szerint a 72-es troli megy a Honvédkórházhoz több pontot adnak, mint nekem, aki ott lakom mellette, és tudom, mi jár arra. Gyönyörű! Ki ad itt pontokat? Legalább olyan adjon már, aki valaha megfordult a környéken, és látott ott valamilyen megállót!
Elmondom, mi van ott: 32-es busz és 1-es villamos. Kicsit távolabb az Árpád híd pesti hídfő. Ebből tessenek kiindulni. Ha valaki nem akar metrózni, annak 26-os busz!!!! Végi a Margitszigeten, dugóba sem kerül, és még a táj is szép. Ennyi.
A kérdező a Papp Károly utcába akar eljutni.
Akkor kérdező, ha vonattal jössz, és Zuglón át, akkor leszállsz Zuglóban, átszállsz az 1-es villamosra, és kimész vele a Honvédkórház megállóig, majd ott is lesz jobbra a kórház.
Ha nem érinted Zuglót, kigyalogolsz a Lehel térig (az viszonylag közel van), felszállsz a 14-es villamosra (annak ott a végállomása), elmész vele a Lehel utca / Róbert Károly körút megállóig (ez a hosszú a neve), átszállsz az 1-es villamosra, és elmész vele a Honvédkórház megállóig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!