Szerintetek ha írok a MÁV-START Zrt. -nek, hogy engedélyt szeretnék kérni arra, hogy egy alkalommal a mozdonyvezetői fülkébe betekintést nyerjen az egyik barátom akkor adnak írásban engedélyt? Bővebben lent!
Egyik kedves barátomnak nem sokára lesz a születésnapja és nagyon vágya egyszer a mozdonyvezetői fülkébe "utazni". Nagyon érdeklik a vonatok. Arra gondoltam,hogy írok a MÁV-nak és kérek írásos engedélyt arra,hogy az egyik vonaton egy kis szakaszon a vezető mellett utazhasson a barátom.
Szerintetek megengedik?
Írtam nekik, remélem hamarosan válaszolnak.:)
Kedves utolsó válaszoló! Köszönöm a segítséget, a Hatvan-Budapest vonalon közlekedő valamely FLIRT vonatra kértem engedélyt,hogy akár csak egy rövid ideig is de utazhasson a vezető mellett.:) Írok ha válaszoltak!
Amúgy mit dolgozol a MÁV-nál?:)
Szerencsés vagy!
Én ezt a választ kaptam az e-mailen.
" Tisztelt Utasunk!
Köszönjük megkeresését, mellyel kapcsolatban az alábbiakról tájékoztatjuk.
A vezetőálláson csak a mozdony vezető és olyan vasúti alkalmazott tartózkodhat, akinek erre engedélye van.
Sajnos a kért engedély megadására nincs módunk.
Szíves megértését kérjük. "
Kedves utolsó válaszoló! :)
Pont ezt a videót néztem tegnap én is! Nagyon szerencsés volt a kisfiú! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!