Érdről hogy jutok el Tatára?
Figyelt kérdés
Igazabol fogalmam sincs, mivel, es hogy kellene.
A válaszokat mindenképp értékelem.
2016. febr. 16. 23:37
1/4 anonim válasza:
Mindenféleképpen, csak 1 átazállással tudnám elképzelni:
Busszal Budaörsre/Törökbálintra (pontosabban az, ami a vasútálomáson is megáll) és onnan vonat.
Busszal Kelenföld buszpályaudvarra és Kelenföld vasútállomàstól vonattal (közel vannak egymáshoz).
De lehet, hogy csak annyi marad, hogy vonattal Kelenföld vasútállomásáig és onnan újra vonat.
2/4 anonim válasza:
Bármely Budapestre közlekedő busszal (kivéve 699, 700, 701, 756) Budapest, Kelenföld vasútállomásig vagy bármely Budapest felé közlekedő vonattal Kelenföldig, majd onnan az S10-es személyvonattal vagy gyors- illetve InterCity vonattal Tatáig. (Vonatok esetében a gyors- illetve IC vonatok pótjegyesek, azaz drágábbak.)
4/4 A kérdező kommentje:
Ezek szerint nem bonyolult. Köszönöm az eddigi válaszokat, értékeltem!
Volna még egy kérdésem, ami úgy hangzik, hogy ha Érd autóbusz pályaudvarrol (központ) közvetlen van Kelenföld járat, az ugyanúgy jó volna nekem? És mi a különbség a Bp, M7, Kelenföld és a Bp, Kelenföld között? Melyik volna a jó /jobb nekem?
2016. febr. 18. 22:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!