Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Érdről Tatabányára hogyan...

Egerecske kérdése:

Érdről Tatabányára hogyan jutok el egyszerűbben? (Lent)

Figyelt kérdés

Tatabányán találtam egy jo munkahelyet, és picit körülményes a közlekedés. Ha vonattal megyek , be kell menjek Kelenföldre , majd onnan egy másik vonat visz le közvetlen Tatabányára. Az összes út átszállásokkal,várakozási idővel kb 3 óra csak oda.

Ha kocsival mennék az kb 40 perc. Ez így nagyon jó de ha minden munka nap megyek , ha hónap végén ott vagyok hogy a gatyámat is ráfizettem üzemanyagra. Esetleg ha innen menne busz közvetlen vagy egy másik városból ami közel van hozzám az jó lenne. Sajnos nem találtam ilyent

2014. jún. 13. 18:22
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:

Tulajdonképpen mi a kérdésed? Busz nincs, vonat nem j, autó drága.

Léghajó? Helikopter? :D

2014. jún. 13. 19:39
 2/18 anonim ***** válasza:

Tudom,hogy nem közvetlen a kérdésre válaszolok,de hagyd az a munkahelyet,mert sehogy sem jó a közlekedés.Bele lehet unni meg hülyülni piszokul a több órás közlekedésbe napi szinten.

Talán bérelj kicsi olcsó házat Tatabányán hétköznapokra,ha annyira jó az a munkahely,vagy ha nincs más munka.

2014. jún. 13. 20:39
 3/18 anonim ***** válasza:
66%
Akkor szólok, hogy az Érd-Tatabánya táv vonattal 60-90 perc alatt abszolválható, azt a 3 órát eléggé benézted. Ráadásul a bérlet 86%-át téríti a munkáltatód a törvény szerint.
2014. jún. 13. 23:45
 4/18 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó , nincs vonat közvetlen Érd és Tatabánya között, 3 óra azért mert be kell utazni Kelenföldre és ott átszállni egy másik vonatra, és van várakozási idő is, nem ugy működik hogy leszállok Kelenföldön és 2 perc indul Tatabánya felé a másik
2014. jún. 14. 08:10
 5/18 anonim ***** válasza:
Még mindig nagyon benézted azt a 3 órát... 1:34 a leghosszabb menetidő átszállással várakozással zabhegyezéssel együtt...
2014. jún. 14. 18:02
 6/18 A kérdező kommentje:
igen most nézem kevesebb mint 3 óra jóval, de még így is majd kétszer annyi idő mint kocsival
2014. jún. 15. 11:13
 7/18 anonim ***** válasza:

Sőt, 10x annyi idő mint helikopterrel... Akkor ne vállald el a munkát. Mit vársz tőlünk, tankoljuk a kocsidat? :D

Neked kell eldöntened, megéri-e...

2014. jún. 15. 13:24
 8/18 A kérdező kommentje:
kedves utolsó a kérdés nem az volt hogy tudnál e tankolni nekem
2014. jún. 15. 15:29
 9/18 anonim ***** válasza:

Tudom mi volt a kérdés, vagyis nem tudom mert alapból nincs is értelme.

A vonat szerinted hosszú. Az autó drága mert sok benzin kell bele, közvetlen busz nincs, helikopteredet gondolom nem akarod erre pazarolni, gyalog meg azért mégis kicsit kényelmetlen a távolság.

Miben tudunk segíteni?

2014. jún. 15. 16:26
 10/18 A kérdező kommentje:
Hogy tudtok e közvetlen buszjáratot innen? Nem úgy hogy be megyek Pestre és onnan megy busz, mert tudom hogy indul a népligettől.
2014. jún. 15. 18:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!