Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Érdről Tatabányára hogyan...

Egerecske kérdése:

Érdről Tatabányára hogyan jutok el egyszerűbben? (Lent)

Figyelt kérdés

Tatabányán találtam egy jo munkahelyet, és picit körülményes a közlekedés. Ha vonattal megyek , be kell menjek Kelenföldre , majd onnan egy másik vonat visz le közvetlen Tatabányára. Az összes út átszállásokkal,várakozási idővel kb 3 óra csak oda.

Ha kocsival mennék az kb 40 perc. Ez így nagyon jó de ha minden munka nap megyek , ha hónap végén ott vagyok hogy a gatyámat is ráfizettem üzemanyagra. Esetleg ha innen menne busz közvetlen vagy egy másik városból ami közel van hozzám az jó lenne. Sajnos nem találtam ilyent

2014. jún. 13. 18:22
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező, az értő olvasás megy-e?

Eddig 3x írtuk le: " közvetlen busz nincs".

2014. jún. 15. 18:40
 12/18 A kérdező kommentje:
akkor minek kell megkérdezni még pluszba hogy miben segíthettek? ha már előtte kétszer leirtátok
2014. jún. 15. 23:39
 13/18 A kérdező kommentje:
egyébként az a háromszor írtuk le inkább kettőnek felel meg
2014. jún. 15. 23:43
 14/18 anonim ***** válasza:

Valószínűleg azért kérdeztem meg, hogy akkor miben segíthetünk, mert eddig akármit válaszoltunk, neked semmi nem tetszett. Ezért érdekelt, hogy tulajdonképpen akkor mit is vársz el tőlünk...

Valóban kettő az a három, de kétszer már nem is kell felfogni?

2014. jún. 16. 05:54
 15/18 A kérdező kommentje:
köszönöm a segítséget, megoldom
2014. jún. 16. 10:27
 16/18 anonim válasza:

:D :D :D

Ekkora gyökeret. :D

2014. jún. 21. 11:01
 17/18 A kérdező kommentje:
nem kellene beszólni gyökérfejű
2014. jún. 21. 11:29
 18/18 anonim ***** válasza:

Szerintem teleportálj.

Vagy használj féregjáratot.

Esetleg válaszd a 3 órás menetidejű vonatot és kérd el az #5-ös időgépét szerintem Ő azzal produkálja az 1:34-et.

Ha közvetlen buszjáratot szeretnél vegyél egy buszt.

(bár bakker azt is tankolni kell).

2014. jún. 29. 01:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!