Érdről Tatabányára hogyan jutok el egyszerűbben? (Lent)
Tatabányán találtam egy jo munkahelyet, és picit körülményes a közlekedés. Ha vonattal megyek , be kell menjek Kelenföldre , majd onnan egy másik vonat visz le közvetlen Tatabányára. Az összes út átszállásokkal,várakozási idővel kb 3 óra csak oda.
Ha kocsival mennék az kb 40 perc. Ez így nagyon jó de ha minden munka nap megyek , ha hónap végén ott vagyok hogy a gatyámat is ráfizettem üzemanyagra. Esetleg ha innen menne busz közvetlen vagy egy másik városból ami közel van hozzám az jó lenne. Sajnos nem találtam ilyent
Kedves kérdező, az értő olvasás megy-e?
Eddig 3x írtuk le: " közvetlen busz nincs".
Valószínűleg azért kérdeztem meg, hogy akkor miben segíthetünk, mert eddig akármit válaszoltunk, neked semmi nem tetszett. Ezért érdekelt, hogy tulajdonképpen akkor mit is vársz el tőlünk...
Valóban kettő az a három, de kétszer már nem is kell felfogni?
Szerintem teleportálj.
Vagy használj féregjáratot.
Esetleg válaszd a 3 órás menetidejű vonatot és kérd el az #5-ös időgépét szerintem Ő azzal produkálja az 1:34-et.
Ha közvetlen buszjáratot szeretnél vegyél egy buszt.
(bár bakker azt is tankolni kell).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!