Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Szerintetek megtehette volna?

Szerintetek megtehette volna?

Figyelt kérdés
Sülysáptól vettünk jegyet a Keletiig,direkt teljes árút, oda is vissza is. Odafelé nem volt semmi,a kaller aláírta. Mozizásból jöttünk vissza( ami azért kicsit ironikus,18-as filmre mentünk be (egy 14,15,16 és egy 18 éves), és nem volt nálunk igazolvány, csak a 15 évesnél. Jön a kaller,mutatjuk neki a jegyet,a 15 éves csak a bérletét,és megszólal h adjuk neki oda a személyinket. Nézek így döbbent fejjel.. Mondom nincs nálunk,max lakcímkártyát tudunk mutatni,erre mondja h neki fényképes igazolvány kell. Szóval se diák se személyi, erre mondja h így érvénytelen a jegy O.o mondom dehát teljes árú jegy,semmilyen kedvezményt nem vettünk igénybe. Azt mondja az nem számít,és akkor most írhat egy 3x 8ezres csekket,és kihívhatja a rendőröket,akiknek a kiszállás 18 ezer forint. Végülis nem tette meg,aláírta és mondta h le kell szállnunk a következő megállónál. Mázlink volt h az pont Sülysáp... A kérdésem h neki volt (lett volna) ehhez joga? Arról nem is beszélve h milyen égő volt,a többi utas úgy nézett ránk mint valami csalókra.. Igaz h elküldtük a pitsába aki beszólt :D De a retkes k..va a cigányoktól már nem kért személyit.
2016. febr. 6. 17:17
 1/4 anonim ***** válasza:
teljes áru jegyet vettetek és igazoltatni akart? én lehet panaszt tennék.
2016. febr. 6. 17:50
 2/4 A kérdező kommentje:
Őszintén szólva panaszt nem akarok tenni,csak tudni szerettem volna hogy legközelebb mit tegyek,pl: tagadjam meg az igazolványok átadását stb., habár most is odaadtam volna neki ha nálam lett volna. Kössz a választ 😃
2016. febr. 6. 19:06
 3/4 anonim ***** válasza:

Ez sehogy sem áll össze.

Miért teljes árú jegyet vettetek?

Miért nem vittetek (diák)igazolványt?

A kalauz esetében pedig érthetetlen, hogy miért kér bármilyen iratot is belföldi utazás esetén teljes árú jegyre. Elvileg utazhattok egyedül is, felnőtt nélkül (ha esetleg ez lett volna a baja), szóval nem értem...

2016. febr. 7. 02:16
 4/4 Floracsibe válasza:
Nincs is joga személyit elkérni.
2016. febr. 7. 15:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!