Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » M3-M4 átszállás?

M3-M4 átszállás?

Figyelt kérdés
Segítsetek!Olyan precízen megterveztem mindent....Vidéki vagyok,10 évben 1x megyek Pestre.Nem ismerem a közlekedést.Itt kértem tanácsot,mivel,hogyan,merre...Sikerült is.Visszafele M3-as metróval jöttem Köbánya-Kispest felől,Kálvin térnél szerettem volna átszállni M4-re.Mikor M3-ról leszálltam,balra elindultam,és felmentem a felszínre.Pedig az átszálló folyosót szerettem volna megtalálni.Mit bénáztam el?Ennyire vak meg vidéki vagyok?Úgy néz ki,sajnos sokszor kell mennem Heim Pálba.Nem szeretnék bénázni megint.Ha leszállok Kálvin téren M3-ról,hol az átszálló folyosó?Ne nevessetek ki,nekem ez kínai :(
2016. febr. 2. 22:19
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Amikor leszállsz a metrószerelvényről, a falon ki van táblázva nyilakkal, hogy merre van az átszállás
2016. febr. 2. 22:26
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha Köki felől jössz, hátul szállj fel a metróra, ott van az átjáró. Lefelé kell menned a mozgólépcsőn. A falon ki lesz táblázva, meg fogod találni.
2016. febr. 2. 23:03
 3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm :) Ilyet is képes vagyok elbénázni :(
2016. febr. 2. 23:08
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Rengeteg M4 feliratú útbaigazító jelzés van a falon. Az állomásról lefelé kell elindulnod és akkor a legrövidebb úton eléred az M4 peronját. De ha felfelé mész, akkor is találsz nyilakat az aluljáróban, amelyek segítenek. Ezen kívül a szádat is használhatod, Budapesten is érti a többség a magyart.
2016. febr. 3. 08:49
 5/6 anonim ***** válasza:
0%
Fogj egy sötét szemüveget és egy fehér botot! Kérj meg valakit, hogy kísérjen át az M3-tó az M4-ig!
2016. febr. 4. 14:54
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha valamit nem találsz, először nézz körbe, hogy ne kelljen másik jegyet venned. Mostmár nagyon jól ki vannak táblázva a csomópontok.
2016. febr. 9. 16:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!