Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Veszélyes az átszállás a...

Veszélyes az átszállás a keleti pályaudvarban?

Figyelt kérdés
holnap reggel utazom egyedül nőként, és sajnos a keletiben kell átszállnom, veszélyes lehet? komolyan aggódom...
2015. aug. 30. 13:23
1 2
 1/11 szlilla5 válasza:
100%
Nem kell aggódni. Ha a menekültekről van szó - akkor ők egy elkülönített tranzit zónában vannak elhelyezve. Egyébként, amikor én legutóbb ott jártam láttam néhány rendőrt járőrözni. Meg amúgy is rengeteg olyan ember közlekedik ott, aki nap, mint nap arra jár. :)
2015. aug. 30. 13:44
 2/11 anonim ***** válasza:
82%
Igen veszélyes, ha nem a peron felőli oldalon szállsz le illetve fel. Valamint, ha a vágányok közt közlekedsz. Akkor is veszélyes, ha a mozgó szerelvényről szállsz le illetve fel. Még akkor is baleset érhet, ha nem figyelsz és fellöksz valakit, esetleg nekimész valaminek.
2015. aug. 30. 14:35
 3/11 anonim ***** válasza:
58%
Ajánlatos nem elsőként leszállni a vonatról, ugyanis minden egyes szerelvényt már a peronon várnak a menekültek, hogy a leszálló utasokat zaklassák. Hozzáértő mozdulatokkal kiveszik a bankkártyádat a táskádból, és vesznek maguknak egy házat Berlin külvárosában. Közben egy másik felhívja a főnöködet és seperc alatt elveszi a munkádat. A gyerekek sem tétlenkednek, Petőfi-köteteket égetnek, miközben mondókáikban az Iszlám Államot éltetik.
2015. aug. 30. 14:56
 4/11 anonim ***** válasza:
78%

3-as.

Ez csak a keletibe van, vagy a legkisebb megállóhelyen is? Mert akkor inkább leszállok Rákosligeten. :D

2015. aug. 30. 15:04
 5/11 anonim ***** válasza:
45%
Minden állomáson és megállóhelyen ez van, illetve gyorséttermi parkolókban, de a kutyafuttatókat sem vetik meg.
2015. aug. 30. 21:40
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Ne aggódj, az eddigi válaszolók többnyire hülyítenek. Semmki extra veszély nem vár rád a Keletiben, bár, ha ma reggel utaztál, akkor ezt valószínűleg már meg is tapasztaltad.
2015. aug. 31. 11:52
 7/11 A kérdező kommentje:

köszönöm a hasznos hozzászólásokat.akiknek ez vicces,azoknak jó szórakozást... :)

pl ha ma kellett volna utaznom, nem tudtam volna átszállni,mert lezárták a keletit,biztos sok embernek okozva ezzel gondot,de egyeseknek ez is biztos poén,mert őket nem érinti...

2015. szept. 1. 11:53
 8/11 anonim ***** válasza:
41%
Félreértés ne essék, nem a helyzet komolyságán viccelődünk, hanem azon, hogy milyen buta vagy.
2015. szept. 1. 17:53
 9/11 A kérdező kommentje:
miért lennék buta? mindenféléről hallani,nyilván aggódtam és csak érdeklődtem,mi a helyzet,mire számítsak... ebben semmi butaságot nem látok. a nem ide illő kommentek, meg a poénkodás egy ilyen komoly ügyben persze "okos" dolog ,ugye? nem értem miért kell sértegetni...
2015. szept. 1. 19:41
 10/11 anonim ***** válasza:
Tegnap a Keletit 9:09-től 10:05-ig zárták le, akkor nem is fogadott vonatokat, tehát már hamarabb le kellett volna szállnod. Ha 9:09 előtt érsz be, és utána indultál volna tovább, az lett volna a gond, akkor azt az 1 órát ki kellett volna várnod ott.
2015. szept. 2. 06:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!