Budapesten nagyobb társasházak esetén van e mód arra, hogy a BKK jegy és bérlet automatákat telepítsen a lépcsőházakba?
Szerintem fölösleges, én minden bp-i háztartásba és minden a városba tartó közlekedési járműre rakatnék, így nem kell egy cm-t sem fölöslegesen sétálni.
Ez egyébként a BKK kötelessége lenne. Amíg ez nincs így, addig jegyfutárok kellene házhoz vigyék a megrendelt mennyiségű jegyet.
Az automatáknak is kell a forgalom.
Ha teszem az Postára, Üzletházba, vagy 'forgalmasabb' közrendelőkbe betennék, még érthető volna.
A nagyobb társasházakba nem BKK automata való. Társasházak közötti tereken, utcasarkokon viszont lenne realitása (de csak akkor, ha lenne kellő ember, aki igénybe is venné).
A kényelmes úrisenit!
Kérdező! Minden ki.b.szott 500 méteren van egy. Le ne törjön már a lábad, szexuáldmeg!
Hát ha a társasház állja a telepítés és a fenntartás költségeit, raknak ők szívesen...
Azért az automata / társasház elég messze járhat a valóságtól, inkább automata / 100 társasház a gazdaságosság realitása...
Talán ha nem ilyen túlbonyolított szörnyedvények lennének, hanem egy vécépapírtartó méretű izé, amin volna egyetlen gomb, és annyit tudna, hogy egy kerek 200-asért kitol egy vonaljegyet, akkor olyanból esetleg kijönne egy magatoknak valahova a liftajtó mellé a befolyt közös költségből.
De én személy szerint nem értem, hogy pesti lakóknak mi a jó bánat dolguk volna egyáltalán ezekkel az automatákkal, tudtommal ezeket vidékiek és külföldi turisták használják. Kis tételekben utazgatni amúgy is megfizethetetlen. A pesti megveszi úgyis az évesbérletét, a százezres akcióját meg garantáltan nem egy gépnél fogja lerendezni. Hamar belepné a por ezeket az izéket, mert egy pesti házban a lakók felének eleve hosszútávú bérlete van, a másik fele meg már 65 felett járt a múlt században is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!