Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Ilyenkor mit tehetek? #Budapes...

Ilyenkor mit tehetek? #Budapest #diak #matrica #heeelp

Figyelt kérdés
Egyetemista vagyok Budapesten. Ket hetente jarok haza videkre. Tudni kell rolam, hogy minden aprosagra rastresszelek. Abba a helyzetbe kerultem,hogy haza jottem videkre, megjott a diakom, de nincs rajta matrica az ideiglenes diakom pedig 29.-en lejar.. Tudok valahol igazolast csinaltatni, matricaztatni vagy valami? Szerdaig amugy se mennek suliba, matricat is legkorabban kedden tudnek csinaltatni. Megbuntet az ellenor igy? ez a helyzet eleg nagy szopoka azt hiszem... otlet?

2015. nov. 28. 02:29
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

# 9/10 Időpont tegnap 23:18

"azért azt tudni kell, hogy az ideiglenes igazolást 60 napra adják azt hiszem, és annyiszor adják, ahányszor szükséges, de csak azután adnak másikat, ha az előző lejárt."

Mióta? Nemrég kértem ki (és még vagy huszan velem együtt) minden gond nélkül újat úgy, hogy a régi még érvényes volt. Annyi volt, hogy le kellett adni a régit.

2015. nov. 29. 10:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!