Mokoko kérdése:
Wizzairrel repülök Lisszabonból Budapestre és csak reptéri utasfelvétel van és ilyenkor nem kell megadni az útlevél számát?
Figyelt kérdés
2015. ápr. 23. 15:02
1/9 anonim válasza:
Nem kell semmit megadni. Rákattintasz csak az utasfelvételre, és már nyomtathatod is a beszállókártyát. Régebben kellett annak a dokumentumnak (személyi vagy útlevél) a száma, amivel utazni fogsz, de az utóbbi két évben már nem kérték.
2/9 A kérdező kommentje:
Akkor rosszul fogalmaztam. Mert azt nem találom hogy hol tudom azt kinyomtatni. Sehol nem találok arra utalo linket sem.
2015. ápr. 23. 19:57
3/9 A kérdező kommentje:
ezt az üzenetet kapom vissza:
E reptér esetében nem érhető el az online utasfelvétel
2015. ápr. 23. 20:03
4/9 anonim válasza:
Akkor nem lehet a neten csekkolni, majd helyben kell a reptéren, mint ahogyan régen. Természetesen ilyenkor ingyenes, nem kell fizetni érte.
5/9 anonim válasza:
" Mert azt
nem találom hogy hol tudom azt
kinyomtatni. Sehol nem találok arra
utalo linket sem."
Te irtad, hogy reptéri utasfelvétel van. Akkor hogy akarsz beszállókártyát nyomtatni otthon?
6/9 anonim válasza:
Reptéri utasfelvétel a "régi" rendszer. Elmész a reptérre, jegyedet és útleveledet készen tartva beállsz abba a sorba, ahol ki van írva "Budapest", ott átveszik a feladandó csomagodat és átadják a beszállókártyádat (rajta az ülésed számával). Azzal mész a biztonsági ellenőrzésre és a felszállási kapuhoz. Jó utat.
7/9 A kérdező kommentje:
na most tűnök teljesen hülyének.
"Elmész a reptérre, jegyedet és útleveledet készen tartva beállsz abba a sorba, "
Hol találom meg a jegyemet? mert eddig csak számlát kaptam róla hogy megvettem a jegyeket. S telefonon sem enged semmit.
2015. ápr. 28. 09:01
8/9 anonim válasza:
Nem kell semmilyen jegy, csak a visszaigazoló kód és az útleveled/személyid. Az előbbit amúgy nem szokták kérni, mert a személyi adataid alapján találnak meg a rendszerben, de jó ha nálad van kavarodás esetére. Legegyszerűbb kinyomtatni a visszaigazolást, amit emailben küldtek a vásárlás után, azon rajta van a kód.
9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!!
2015. ápr. 28. 18:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!