Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Ti meg vagytok elégedve a...

Ti meg vagytok elégedve a magyarországi tömegközlekedéssel?

Figyelt kérdés
ha igen/nem, miért?

2015. nov. 16. 17:56
1 2
 11/11 anonim válasza:

A BKV járataival nagyrészt elégedett vagyok, javarészt az egyes villamost, és a 3-as metrót használom. Ami jó, hogy sűrű a vonalhálózat, ha valami lerobban, nem szoktam pótlást várni, kalandozok egyet és keresek alternatív járatot. Hál' istennek lehet.

Viszont még mindig nagyon sok a szutykos jármű a szutykos potyautasok miatt. Az M3 metróra nagyon ráférne a nagyszerviz, semmi bajom a vén vonatokkal, nagyon is jól néznek ki, de vigyázni kellene, kellett volna rájuk. Az egyesnek az Árpád híd és Stadionok állomásai között van még mit fejlődnie. (Tudom hogy megszabják mennyivel lehet mennie, de ezt a mézesmadzagot, hogy gyorsabb lett, viccesnek tartom.)

A MÁV egyre jobban jön fel mint a talajvíz, Déli-és Fehérvár között használom. Kényelmes, gyors és tetszenek ez a kis piros vonatok. Kutyát is vittem már, elégedett vagyok a plusz szolgáltatásokkal, viszont ha késik, akkor azt is "túl jól" csinálja, akkor teljes a káosz.

Viszont a Volán társaságokkal, felszereltségeikkel inkább vagyok elégedetlen mint elégedett. Szintén Fehérvár-Budapest vonalon használtam, 3 alvállalkozóét: Alba-volán: Itt öregek a buszok, viszont a sofőrök nagyon empatikusak, készségesek és kedvesek. Balaton-volán: Ezzel a társasággal nagyon nem vagyok megelégedve, mert bár jobb járműparkkal rendelkeznek mint az előbb említett, hihetetlen kötekedősek a sofőrök, talán azért is mert őket látni legsűrűbben Fehérvár felé közlekedni. A harmadik a Gemenc-volán volt, forgalmi okok miatt rendszeresen késett. (Népligetnél abban az idősávban nagyon beállt a forgalom, mikor ő közlekedett.)

Emellett a szolgáltatásik színvonala, a nyári időszakban, a kánikulában nagyon-nagyon megbukott !

Nem volt élvezetes másfél órán át levegő nélkül azsalódni, illetve nagyon viccesek a pótló járatok: volt olyan esetem, mikor egy körülbelüli helyismerettel rendelkező sofőr irányította a nulla helyismerettel rendelkező srácot.

2015. nov. 19. 13:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!