Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Intercity-re kertetek mar igy...

Intercity-re kertetek mar igy jegyet, ill. Lehet?

Figyelt kérdés
Elso es utolso hely a kocsikban egy szemelyes. Ok megtudjak mondani melyik az es kerhetem oda a jegyem?
2015. nov. 10. 12:18
 1/6 anonim ***** válasza:
40%

Kérheted. Ennyire konkrét helyre még nem kértem, de már kértem, hogy négyes helyen legyen, ahol van asztal is, vagy hogy ne legyen négyes helyen, vagy hogy ablak mellett legyen.

Ha van ott szabad hely, akkor azt fogják adni, úgyhogy nyugodtan kérdezd meg.

2015. nov. 10. 12:59
 2/6 A kérdező kommentje:
Koszi! :-)
2015. nov. 10. 17:48
 3/6 anonim ***** válasza:

Tényleg lehet úgy kérni hogy én oda állok a pénztáros nénihez hogy én a 23-as kocsi 65-ös helyét kérem mondjuk?

Mert eddig mindig én is csak úgy kértem hogy ablak mellé asztalosba, meg ilyenek, de lehet így is hogy konkrét helyet mondok?

2015. nov. 10. 18:04
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
A pénztárosok nem tudna egy konkrét helyre helyjegyet adni! En mar kérdeztem tőlük de nem tudnak. Max annyit hogy asztal mellet vagy négyesben legyen, de olyat hogy 23-ás kocsi 65-ős hely olyat tuti hogy nem!!
2015. nov. 10. 19:17
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Konkrét ülés kérést nem tudnak teljesíteni. A MÁV-Start tájékoztatása szerint az utasok igénye miatt foglalkoznak a megfelelő, valós idejű informatikai fejlesztéssel, de az nagy feladat és igen költséges.

Ráadásul, nem minden IC-kocsiban van egyes ülés. (Direkt IC vasúti kocsi esetén sem.)

2015. nov. 10. 19:50
 6/6 anonim ***** válasza:
Szia! Az internetes rendszerben van olyan opció, hogy adott hely közelébe kéred a helyjegy foglalást. Ha szabad a hely, amit beírsz, akkor oda adja ki, ha nem, akkor máshova. Ez nem pont az, ami neked kell, de talán segít.
2015. nov. 10. 21:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!