Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Mit csinál a buszsofőr, ha...

Mit csinál a buszsofőr, ha rájön a . Rás?

Figyelt kérdés
Vannak még ezenkívül más munkakörök is, ahol az ember nem mehet el WC-re, amikor rájön?

2015. okt. 27. 20:37
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Elég sok ilyen munka van. A mozdonyvezető se tud szarni menni. A toronydaru kezelője sem.
2015. okt. 27. 20:47
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Kibírja a végállomásig és ott elintézi ha van hol, vagy ha nem bírja ki menetközben megáll ahol tud. :D

A mozdonyvezetőnek rosszabb a dolga, főleg ha figyelmetlen.

[link]

2015. okt. 27. 20:54
 3/5 anonim ***** válasza:
86%
Eleve máshogy készül a munkára az, aki tudja, hogy nincs mese, csak óránként vagy rosszabb esetben műszakonként adott időpontban lesz lehetősége vécére menni. Pl. nem tojáspörköltet eszik dinnyés szilvalekvárral reggelire és ha kicsit is kockázatosnak érzi a napot, inkább beteget jelent, de minimum bedönt egy fél doboz széntablettát. Ezen kívül ha minden kötél szakad, néha belefér felrúgni a menetrendet egy pár perces eü. pihenő kedvéért -max néhány alkalom után elküldik üzemorvoshoz a kollegát, aki aztán segít rendbetenni az emésztését.
2015. okt. 27. 21:07
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

A múltkor Szegeden egy villamos szabadult el a Pulz utcai remízből, mert a sofőr elment fosni. Egészen a lámpás körforgalomig száguldott fékezetlenül.

1 hónapja sajnos én is megálltam egy lejtő tetején egy wc bódé mellett a régi típusú Suzuki Swiftemmel, elfelejtettem behúzni a kézi féket és üresben is volt. Amíg a dolgomat végeztem megindult, leszaladt a lejtőn és neki csapódott egy fának, mind2 oldali féltengely kiszakadt, kettétört a lökhárító, mind2 lámpa széttört. 200 ezerbe került javítani. Én csak ültem a wc-n és egyszer csak egy nagy csattanást halottam...

2015. nov. 1. 14:21
 5/5 anonim ***** válasza:
40%
:'(
2016. dec. 2. 12:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!