Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Budapestiek, melyik metróról...

Budapestiek, melyik metróról melyik metróra szálljak?

Figyelt kérdés

Ha a Keletinél felszállok a 4-re (???), akkor hol tudok átszállni a 3-ra (???), hogy a Nyugatihoz jussak?

És ha átszállok egyik metróról a másikra, akkor ugye csak egy jegy kell? Tehát ha nem jövök fel a "felszínre".

2015. okt. 21. 00:47
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Ha a Keletiből a Nyugatiba mész, kerülő 4-es metróval menni.

Felszállsz a 2-esre, elmész a Déli pályaudvar felé a Deák térig, ott átszállsz a 3-asra Újpest felé és leszállsz a Nyugatinál.

2015. okt. 21. 00:52
 2/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2015. okt. 21. 00:58
 3/8 A kérdező kommentje:
Abban tudnál segíteni, hogy hogyan jutok el a legegyszerűbben a Magyar Színházhoz a Nyugatitól(Hevesi Sándor tér 4.)?
2015. okt. 21. 01:20
 4/8 anonim válasza:
100%

Ahogy látom az előző válaszoló már alszik, szóval megpróbálok én segíteni.

A Keleti pályaudvartól a 73-as és 76-os trolibuszokkal juthatsz el a Pesti Magyar Színházhoz, leszállnod pedig a Dob utca megállónál kell. Jó szórakozást!

2015. okt. 21. 02:08
 5/8 anonim válasza:
100%

Ééés, elnéztem, a Nyugatitól kérdezted.

Helyesbítek:

A Nyugati pályaudvartól a 73-as trolival kell menned, egészen Wesselényi utca / Izabella utca megállóig. A trolira egyébként a Podmaniczky utcánál tudsz felszállni, amit a pályaudvarról kijövet balra találsz, körülbelül 150 méterre.

2015. okt. 21. 02:11
 6/8 A kérdező kommentje:

Igen, azóta már én is nézelődtem google maps-on.

Melyik esetben kell kevesebbet gyalogolni?

76-os troli Csanády utca (Lehel tér)----> Wesselényi utca/Izabella utca, itt már csak egy köpés a színház.

Vagy pedig a te verziódnál?

2015. okt. 21. 02:41
 7/8 A kérdező kommentje:
Ééééés, én is elnéztem. A te verziód a jó! Köszönöm szépen! :)
2015. okt. 21. 02:43
 8/8 anonim ***** válasza:
Annyit tennék hozzá,,hogy a 73-as 15-20 percenként jár ès viszonylag korán, 20:30 körül van az üzemzárása. Szóval ha a Nyugatinál sokat kellene várnod, érdemes elsétálni a Podmaniczky utca/Izabella utca kereszteződésig (kb 4 perc séta) és onnan a 76-ossal utazni a Keleti pu. felé a Wesselényi utcáig.
2015. okt. 21. 06:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!