Budapestiek, melyik metróról melyik metróra szálljak?
Ha a Keletinél felszállok a 4-re (???), akkor hol tudok átszállni a 3-ra (???), hogy a Nyugatihoz jussak?
És ha átszállok egyik metróról a másikra, akkor ugye csak egy jegy kell? Tehát ha nem jövök fel a "felszínre".
Ha a Keletiből a Nyugatiba mész, kerülő 4-es metróval menni.
Felszállsz a 2-esre, elmész a Déli pályaudvar felé a Deák térig, ott átszállsz a 3-asra Újpest felé és leszállsz a Nyugatinál.
Ahogy látom az előző válaszoló már alszik, szóval megpróbálok én segíteni.
A Keleti pályaudvartól a 73-as és 76-os trolibuszokkal juthatsz el a Pesti Magyar Színházhoz, leszállnod pedig a Dob utca megállónál kell. Jó szórakozást!
Ééés, elnéztem, a Nyugatitól kérdezted.
Helyesbítek:
A Nyugati pályaudvartól a 73-as trolival kell menned, egészen Wesselényi utca / Izabella utca megállóig. A trolira egyébként a Podmaniczky utcánál tudsz felszállni, amit a pályaudvarról kijövet balra találsz, körülbelül 150 méterre.
Igen, azóta már én is nézelődtem google maps-on.
Melyik esetben kell kevesebbet gyalogolni?
76-os troli Csanády utca (Lehel tér)----> Wesselényi utca/Izabella utca, itt már csak egy köpés a színház.
Vagy pedig a te verziódnál?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!