Hogyan tudok átszállni a Deákon a 3-as metróról az 1-es metróra?
Figyelt kérdés
Egy hete már jártam erre, de csak a kijárat, illetve a 2-es metró felé tudtam volna menni. Mivel nem volt sok időm, így nem álltam le kísérletezgetni, de még párszor meg kell tennem ezt az utat, és a gyorsabb utazás érdekében szeretném tudni hogyan is tudnék átszállni. Szóval, valaki meg tudná mondani, hogy amint leszálltam a 3-asról merre tovább?2015. okt. 7. 22:02
1/2 anonim válasza:
" Az utasok részére három kijárat van. Ebből kettő lefelé, a 2-es vonalra vezető átszállófolyosóra vezet. A Ferenciek tere felőli kijáraton az aluljáróba lehet feljutni. Innen az 1-es és a 2-es vonalra lehet eljutni, valamint a felszínre."
Tehát felfelé kell menned a mozgólépcsővel. Ha felérsz, ott már ki van táblázva a földalatti iránya. Azt kell megfigyelned, merre felé akarsz menni, mert kétoldali a földalatti állomása.
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!
2015. okt. 7. 22:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!