Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Budapest-Gödöllő hév bérlet:...

Budapest-Gödöllő hév bérlet: a "rendes" hév bérlet mellé kell venni budapest bérletet is?

Figyelt kérdés
2015. szept. 30. 16:41
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Sotetebb vagy, mint egy barlang melye. Meg a bkk szoveget es tablazatat sem tudod ertelmezni -.- Csak egyes mondatokwt latsz meg, amivel ala akarod tamogatni a hulyeseged. Legalabb kozlekednel is vele, hogy tudnad mihez irsz. De nem. Annyira ki akarsz tunni, hogy hozza kell szolnod ahhoz, amihez semmi kozod. Ennyi. En nem irok tobbet. Tudom, hogy igazam van es az elmult 1pvev tamasztja ala, nem egy kozesincs hulyegyerek.
2015. okt. 1. 22:19
 12/13 anonim ***** válasza:
*10ev
2015. okt. 1. 22:20
 13/13 anonim ***** válasza:
Te meg itt jössz azzal, milyen okos vagy, mert már utaztál HÉV-vel (amúgy megsúgom, én is). Szerinted én kiragadok mondatokat, oké. Szerintem meg nincs is lehetőség a H8-as vonalon 20 km-esnél hosszabb bérletet venni, ha megnézed a táblázatot (ja biztos azt a táblázatot én találtam ki, és feltoltam a bkk.hu-ra). Attól nem lesz igazad, hogy személyeskedsz. Kíváncsi lennék a bérleted fényképére. Mint már írtam, lehet, hogy a BKK tájékoztat totálisan félre. De erre csak lehülyézni tudsz. Hát várom a további hülyézéseket.
2015. okt. 1. 22:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!