Lala25 kérdése:
A budatétényi vasútállomáson nincs jegypénztár. Azt mondták a vonaton megtudom venni a jegyet. Diákjegyet is tudok venni a vonaton? Illetve nem számolnak fel plusz díjat, hogy nem állomáson veszem a jegyet?
Figyelt kérdés
2015. szept. 29. 20:47
1/6 anonim válasza:
Nincs plusz díj, mert nincs pénztár. Ilyen egyszerű.
2/6 anonim válasza:
Mióta nincs ott pénztár? Nemrég még volt, kis konténercucc.
3/6 anonim válasza:
Ha a buszvégállomás felől jössz, akkor pont nekimész egy konténernek, az a pénztár, ha az zárva van (végleg bezárt vagy csak hajnal/este van), akkor pótjegy nélkül megvehetsz minden (belföldi) jegyet minden kedvezménnyel a vonaton pótdíj nélkül, ha nyitva van, akkor 2600 a pótdíj.
4/6 anonim válasza:
Nézz körül van-e automata. Ha van automata, akkor ott kell megvenned.
5/6 anonim válasza:
Emberek, a MÁV-csoport honlapja szerint nincs pénztár. Erre alapoztam az első választ. (Tudom, hogy volt, azért néztem utána. Persze lehet, hogy rossz az infó a honlapon, nem zarándokolok el oda, hogy csekkoljam.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!