Minden vasútállomáson van jegypénztár?
Figyelt kérdés
Azt tudom, hogy kisebb városokéban van. De falukban?2011. szept. 27. 22:27
1/7 anonim válasza:
Hát ahol én jártam annó gyakran, jegypénztár ugyan volt, de nyitva nem láttam egyszer se.
3/7 anonim válasza:
Nincs mindenhol. Ahol nincs pénztár, vagy már nincs nyitva, ott a kalauztól lehet a vonaton jegyet venni.
4/7 anonim válasza:
néhány faluban van ott vanegy bizonyos nyitvatartási idő pl reggel 8 - 18
ez változó.
a kalauztól való jegyvásárlással meg nem érdemes cselezni, hogy ott veszed meg mert nem volt időd már megvenni a jegyet. mert ha pl xy állomáson szállsz fel ahol van jegypénztár, és nyitva is, akkor 2000 ft + egy kis bünti.
5/7 A kérdező kommentje:
Ok. Köszönöm :)
2011. szept. 28. 10:23
6/7 anonim válasza:
igaz tudsz venni jegyet, de ha olyan a kaller, megbüntet. vagy jobb esetben ha előző állomáson tuti nem volt pénztár, akkor onnan kérsz jegyet, az még mindig jobb mint 2000 ezres bünti :D +ban
7/7 anonim válasza:
Bocsi, de hol jött ide a cselezés? :O
Én írtam, hogy ahol nincs pénztárban lehetőség jegyet venni, ott a kalauz is ad. Ez nem cselezés, egyszerűen így oldják meg, mert még mindig olcsóbb, mint fenntartani egy pénztárat napi 20-50 eladott jegyért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!