Ha havi MÁV bérletet szeretnék majd venni, azt a honlapon felsoroltak szerint számolják kerek kilométerekben, mint pl.70 vagy 80 km-eres vagy ha nekem mondjuk a pontos távolság 72 km akkor pontosan erre a távra számolják?
"... illetve amit valaki itt fenntebb említett a külön 30 napos, csak annak az árat sehol sem találom..."
Pedig nem bonyolult, itt van:
Első sor: "Havibérlet", második sor: "30 napos bérlet". Ugyanannyiba kerül, mint a havibérlet, csak nem 1-jétől következő hónap 5-éig érvényes, hanem úgy, ahogy neked jó.
Egyébként meg ahol havibérletet tudsz venni, ott ugyanúgy ki tudják neked nyomtatni a 30 naposat is.
Szia!
Nekem 50%-os Start klub kártyám van (tehát ami mellé még kell az 50%-os jegy). Mikor megvettem, azonnal adtak egy papírt (olyat, mint a menetjegy), amivel már használhattam a kedvezményt (a személyi igazolványom egyidejű felmutatásával). Egy-két héttel később vehettem át magát a kártyát, amin már van fénykép. Szerintem a többi kártyatípusnál ugyanígy van.
A 30 napost bármilyen kezdő dátummal megveheted.
a havi bérletnek az érvényessége 1.-től következő hó 5.-ig, azért 5 nappal több, hogy kevesebb legyen a sorban állás. Ezzel 4 napot duplán fizetsz:d Mert hiába 4.-én veszed meg a következő havit, akkor is adott hó 1.-től érvényes.
Egy példa 30 napos bérletre. Érvényes Otkóber 7.-től november 6.-ig. Vagyis tetszőleges kezdődátummal.
Példa havi bérlete: Érvényes október 1.-től november 5.-ig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!