Miért drágább BKV-val utazni mint kocsival?!
Egy 4tagú családnak oda-vissza bkv-val átszállás nélkül (oda-vissza*4tagú családnak jegy* 320ft-os jegyár)
= 2*4*320= 2560 Ft
Még ugyanez kocsival
össz: 10km (oda-vissza)
(7liter/100km ez 0,7liter kell *320Ft-os benzinár )
azaz 224Ft-ba kerül..
Magyarul Bkv-val átszállás nélkül 4tagú családnak 2560Ft-ba kerül az eljutás
kocsival egy 4tagú családnak csupán 224Ft-ba.
Tehát
a család 2336Ft-ot TAKARÍT MEG
ha kocsival utazik, mintha BKV-val!!
Hozzáteszem fiatalak tönkelege 500Ft-os órabérért mennek el szórólapot osztogatni,
miközben még 2bkv-jegyet sem tud ezzel keresni,
söt egy komolyabb hamburgert nem tud venni ebből a keresetből!
HOL ÉLÜNKKK????????? S.O.S
Ezt a véleményt írta: Gerikee a "közérdekű figyelő"
Bp-n halál felesleges autóval járni, hacsak nincs 2-3 kicsi gyereked. ameddig fiatal vagy, és nincs családod, vagy idősebb vagy, és a gyerekeidet már nem kell kísérgetned sehova, akkor az egész pénzkidobás.
mi is vehetnénk autót, mert a párom és én is jól keresünk, viszont inkább csak pénznyelő lenne, mint kellően kihasznált.
megbeszéltük, ha születik babánk, akkor mindenképp, hiszen egy párhónapos csecsemőt nem szívesen vinnék busszal a sok csöves közt...
13:48: Igazad van, csak a lopásmentes parkolásról feledkezel meg, szerintem ez a fő akadály. És persze az időjárás.
14:04 meg talán a belvárosban lakik, de Budapest nagy, és sok része van, ahol ez nem így van.
Én tavaly biciklivel jártam.3 MOCSKOS CIGÁNY körülvett kést szegeztek hozzám és ellopták a bringám amit azelött vettem egy honapja 100 ezer forintért.MIelött megkérdezné valaki miért álltam meg,mert lassan mentem és kiugrottak elém.
Rendörségi ügy lett belőle ,de nem sikerült elkapniuk.Ezért nem járok biciklivel,mert már nincs meg valahol el is vették a kedvem tőle.De amugy van egy régi bicom azzal azért még szoktam ide-oda menni 18/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!