Kb hány perc alatt lehet megtenni 210 kmert kocsival és/vagy vonattal? (budapest-pécs/hosszúhetény/)
Ha IC-vel mész kb.2óra50perc,ha nem késik.De Hosszúhetény megálló nincs,gondolom arra busz járhat arra még + számolj rá.
Elég rossz arra a vonat közlekedés mostanság(vágányzár stb.)
Én inkább kocsival mennék,pedig nekem ingyen van a vasút :o)
én a Pécs-BP távot megjártam már kocsival kevesebb, mint másfél óra alatt... sofőr-, és autófüggő.
Két- két és fél óra reális autóval, vonattal kb 3
Én autóval Pécsről Budapestre (szabályosan közlekedve) 2,5-3 óra alatt érek oda. Ez háztól házig értendő.
Ugyan ez vonattal, IC-vel 2 óra 50 perc kb. De akkor még kell a két városban tömegbözlekedni is, úgyhogy erre rájöm még legalább 1,5 óra. Tehát összesen kb. 4,5 óra, azaz 1,5 órával több, mint kocsival.
Hosszúhetény a fekvésénél fogva autóval kevesebb, vonattal többi ideig tart.
Ja, ez az autózás a 6-os úton történt még. A 80-as átlagtempó is elég kérdéses, tekintve hogy egymást követik a lakott települések, ahol lassítani kell, ezeken kívül meg előzgetni a 2x1 sávban.
Lassan átadják végig az M6/M60-ast, ami ugyan km-re hosszabb lesz, mert le kell majd menni Mohácsig, de időben biztos, hogy nem fog tovább tartani. Sőt!
Üzemanyagban sem lesz több, mert szinte végig lehet 5-ös sebességi fokozatban haladni, nem kell folyton visszakapcsolgatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!