Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Szerintetek lesz még határelle...

Szerintetek lesz még határellenőrzés Bécs felé, csütörtökön?

Figyelt kérdés

Egy napos találkozóra kéne mennem csütörtökön.

Először vonattal akartam, de a keletiben lévő hiszti miatt arról inkább letettem. Vettem inkább buszjegyet, gondoltam azzal szép kényelmesen megjárom egy nap alatt.

Erre most látom, hogy 30km-es sor van az M1-en és határozatlan ideig mindenkit ellenőriznek az osztrák oldalon.

F..sza.

Szerintetek mi lesz csütörtökön?

2015. aug. 31. 14:43
 1/2 anonim ***** válasza:
71%

Ezt egyelőre az osztrák hatóságok sem tudják, mert sok múlik a következő napok eseményein. Ha van rá lehetőség, inkább tedd át a találkozót későbbre vagy válassz egy átszállásos eljutást (pl S10 Győrig, majd Euregio vonat, vagy inkább S21 Esztergomig, taxi vagy busz Párkányba, onnan vonat Pozsonyba, Pozsonyból pedig tovább egy bécsi személlyel.

És mindezt köszönd meg az ISIS-nek, Aszadnak, Bushnak és az összes érintett szårkeverőnek. Üdv a globalizált világban.

2015. aug. 31. 15:00
 2/2 anonim ***** válasza:
Ha ennyire zavar a keleti pályaudvar, akkor szállj fel a kelenföldi pályaudvaron. Gyorsabb egy vonatot le ellenőriznek a határon, mint a 30 km-s kocsisort. Egyébként Van olyan busz (pl student agency Budapest - Prága) Ami Győrből Pozsonyon keresztül megy. Ha jól tudom ez nem érinti Ausztriát. Pozsonyból meg kb 15 perc vonattal Bécs. De azt nem tudom, hogy csak a Magyar - Osztrák határt ellenőrzik, vagy Szlovákiát is.
2015. aug. 31. 15:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!