Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Busz csomagtere kívülről...

Busz csomagtere kívülről nyitható, vagy a sofőr által? Utasok hogyan nyithatják ki?

Figyelt kérdés
2015. aug. 29. 23:30
 1/6 anonim ***** válasza:
Itt Szlo.. akarom mondani Felvidéken a Karosa buszok csomagterét úgy nyitja fel a sofőr,hogy szólnak neki,hogy van valami nagyobb dolog,arra a nagy dologra ad ilyen "kiegészítő jegyet" és kézileg kinyitja a csomagtartót,majd ha leszállnak,akkor meg megkérik,hogy megint nyissa ki.
2015. aug. 29. 23:36
 2/6 anonim ***** válasza:
Ja,és amúgy kiszáll a buszsofőr,kinyitja,azthiszem kulcscsal aztán visszazárja
2015. aug. 29. 23:39
 3/6 anonim ***** válasza:
Régebben rengetegszer utaztam autóbusszal. Tíz esetből nyolcszor én raktam be és én vettem ki a csomagomat. A többi esetben a gépkocsivezető segített. Talán kétszer külön cetlis kaptam a csomaghoz. Amúgy a csomagtartó ajtaján van egy kilincs, ha az nincs zárva, akkor szabadon nyitható.
2015. aug. 29. 23:52
 4/6 anonim ***** válasza:
Én eddig mindig úgy utaztam, hogy a buszvezető nyitotta ki. Én megmutattam, hogy melyik az én csomagom és odaadta.
2015. aug. 30. 00:04
 5/6 anonim ***** válasza:

Általában sofőr nyitja ki, és teszi be, illetve veszi ki a csomagokat.

Nemzetközi buszokon fel is címkézik a csomagokat.

Sofőr elordítja magát, hogy melyik városban leszálló utasok adják oda csomagokat. Először végállomás, aztán korábbi megállók.

Azért is jó ha ő pakol be, mert ő tudja mennyi csomag és hogy fér be.

2015. aug. 30. 00:19
 6/6 anonim ***** válasza:
Vannak olyan buszok, amiknek már csak a vezető tudja kinyitni, ahogy az ajtót is, tehát egy gombbal..
2015. aug. 30. 01:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!