Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Miért nem számít a parlamentbe...

Miért nem számít a parlamentben ülő nagyembereknek, hogy bármikor meggyulladhat az emberek alatt az M3-as metró? Miért nem tesznek már valamit a tömegközlekedést használó emberek biztonságáért?

Figyelt kérdés
Félek már felülni a metróra. Viszont muszáj használnom..
2015. aug. 6. 20:25
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Vagy:

1. Szarnak bele.

2. Nincs szavuk a kormányban /nem tudnak tenni semmit, vagy csak szimplán lásd az 1-es pontot.

Amúgy már láttam parlamenti dolgozót metrózni-talán valami őrféle lehetett, ott lógott a nyakában a parlamenti belépő. A másik talán akkor még képviselő volt, azóta már pest megyei kormánymegbízott..

2015. aug. 7. 21:22
 12/12 anonim ***** válasza:

szerintem sem muszáj használnod. lehet, hogy több időbe telik, de elég sok alternatívát lehetne szerintem sorolni...nincs olyan megálló a 3-as vonalán, amit busszal, trolival, villamossal ne lehetne kiváltani.

most vagy az idő a fontosabb, vagy az, hogy biztonságban érzed magad...a lényeget meg már leírták, folyamatban van az ügy...

2015. aug. 9. 10:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!