Szerintetek a mai világba gáz, ha nincs valakinek jogosítványa?
Figyelt kérdés
Már harmadjára próbálom meg, de tökre bizonytalan vagyok és már kedvem sincsen hozzá... Meg abba is belegondolni, hogy ha valaki kérdezi, hogy van-e nekem és azt mondom, hogy nincs és az elég kellemetlen érzés lenne nekem. Kioktató,pöffeszkedő,hülye válaszoktól kíméljetek.2015. júl. 31. 23:17
11/14 anonim válasza:
Egyáltalán nem gáz, de azért jó ha van. Bár manapság Rizsacsökkentésisztánban hiába van jogsi, ha sok embernek kocsira sincs pénze
12/14 anonim válasza:
Ami nagy halál még...költözés.
Régen koliból-koliba is úgy kellett BKV-zni, meg aztán albérletbe is, 5-6x fordulva, és kellett 1-2 balek aki segített is cipekedni. Ráadásul alapból úgy tervezhettem csak, hogy olyan cuccaim legyenek, amik elférnek egy nagyobb szatyorban, utazótáskában.
Ezzel szemben autóval kisebb bútort is lehet vinni, vagy 1-2 fordulóval megvan, sokkal egyszerűbb.
13/14 anonim válasza:
Ne aggódj, csak gyakorolnod kell. A 3. próba azt jelenti, hogy vizsgáid is voltak, vagy csak a tanfolyamokat kezdted el?
Úgy 10 óra legalább mire megismered a városrészt ahol vezetsz az oktatóval főleg, a többi pedig mind gyakorlás. Mármint jó olyan szituációkba bekerülni, amiben segít az oktató, vagy lecsesz, szert akkor megjegyzed.
14/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat gyerekek! Sikerült megszereznem! :) Köszi nektek is! :)
2015. aug. 6. 10:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!