Ha valakinek nincs jogosítványa az is vásárolhat autot?
Figyelt kérdés
Tegyük fel ha valakinek elveszik a jogosítványát vagy egyáltalán nincs neki annak a nevén lehet személygépjármű vagy bármilyen jármű?2014. máj. 16. 18:47
1/6 anonim válasza:
Lehet, de csak a tulajdonosa, üzembetartója nem.
2/6 anonim válasza:
Szerintem már nem. Mi most vettünk nemrég, és kellett a jogosítványom. Régebben viszont nem kértek soha, pedig vettünk már párszor autót. Rákérdeztem és azt mondták, hogy ez most egy új szabályozás miatt van.
3/6 anonim válasza:
Én most vettem egy külföldi papírost, a jogsim még készül.
Lepapíroztuk, és a nevemen van, és a kötelező biztosítás is.
Nem volt semmi probléma.
4/6 anonim válasza:
Miért ne vehetnél? Az egy tárgy. Birtokolhatod csak nem használhatod.
5/6 anonim válasza:
lehet, de már számtalanszor leírtuk, hogy akár egy újszülött nevén is lehet az autó, szóval az első pár választ ne is vedd figyelembe
az, hogy veszel egy autót, nem jelenti azt, hogy forgalomban is részt akarsz venni
6/6 anonim válasza:
ha valaki nem tud főzni vehet gáztűzhelyt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!