Hány fok lehet a hármas metrón? Tegnap kis híján rosszul lettem.
Figyelt kérdés
2015. júl. 24. 12:55
1/7 anonim válasza:
Ne is mond! Két napja voltam rajta, jó sokat mentem vele, azt hittem odahalok. Nincs levegő, csak amikor nyílik az ajtó. Borzalmas! Mindenki próbálta túlélni.
2/7 anonim válasza:
Minden nap utazok rajta, minden 2. nap kérnem kell ülőhelyet, mert ájulásközelben vagyok :( Hiába van nálam hideg víz, törölköző, levegő nulla a metrón.
3/7 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy viszek ma egy hőmérőt. No meg vizet.
Én minden nap Újpest-Központ és a Deák kötött utazom, reggel még hagyján, bár már akkor is izzadok, délután visszafelé már maga a pokol, Városkapunál azt hittem, nem bírok ki még egy megállót.
2015. júl. 24. 14:23
4/7 anonim válasza:
Vigyél, engem is érdekel mennyi lehetett kb. Első voltam.
Akkor nem csak nálam van ez, eddig azt hittem csak én vagyok ilyen mimóza.
5/7 A kérdező kommentje:
Szabotáltam a metrót, a 105-ös busszal mentem a Gyöngyösiig, így nem mértem hőt.
A busz légkondis volt, de még így is fulladoztam kicsit(asztmám van). Mindenesetre sokkal elviselhetőbb volt. Onnan csak két megállót metróztam, azt még kibírtam.
Mindenesetre a 3-as metrót én csak extrém sportolóknak ajánlanám..)))
2015. júl. 24. 18:00
6/7 anonim válasza:
De jó,hogy én légkondis kocsival járok,nincs ilyen gondom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!