Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Most mi lesz? Volt jegyem

Most mi lesz? Volt jegyem

Figyelt kérdés
Volt jegyem de valahogy meggyűrődött, ezért abba a lyukasztóba nem ment be. Mondtam az ellenőrnek is, azt mondta előfordul, de be kell.menjek az ügyfélszolgálatra de kaptam valami csekket amit állítólag nem kell kifizetni, csak az ügyszámot nézik onnan. A jegyemet elvitte, rá kellett írjam a nevemet. Ezzel bizonyítom hogy az enyém. De akkor most tényleg nem kell kifizetni? Mert azt mondta.

2015. júl. 15. 17:12
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Dehogynem.

Főleg, mert azt a részét kifelejted a történetnek, hogy mikor nem tudtad kezelni a jegyet az első lyukasztón akkor meg sem próbáltad a másikon.

Az ellenőr megszivatott, a csekket meg be kell majd fizetned.

2015. júl. 15. 17:27
 2/5 A kérdező kommentje:
Mindegyiken próbáltam. Mondtam is neki. Azt mondta hogy az ügyfélszolgálaton megbeszélem mert ez előfordul
2015. júl. 15. 17:49
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

hát ez tanulópénz lesz :D jól behúzott az ellenőr. tudja nagyon jól, hogy mégis hogy bizonyítanád, hogy hát volt jegyed, csak nem tudtad érvényesíteni? :D

akkor minden bliccelő ezért járkálna be hozzájuk, hogy nem működött a lyukasztó, higyjék el.

2015. júl. 15. 19:43
 4/5 A kérdező kommentje:
A lyukasztó működött, a jegy nem ment be, mert meggyűrődött
2015. júl. 15. 20:46
 5/5 anonim ***** válasza:
5%

Azért ha ez igaz és tényleg így csalnak az ellenőrök, akkor a múltkori volt az utolsó, hogy én egy bliccelőt lehurrogtam. Ha ennyire gusztustalan féreg némelyik ellenőr, akkor egészen nyugodtan lopjanak csak az utasok. Ha az ellenőrök megtehetik, akkor mindenki.

Az ilyen szemét szaralaknak az csontjait egyesével kellene eltörni, majd egy alapos ráhügyözás után felgyújtani. Undorító, remélem, megdöglik tüdőrákban.

Hű de felkúrtäm ezen magamat most...

2015. júl. 15. 21:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!