Mit csinaljak 12oras ut alatt egyedul?
Figyelt kérdés
Sziasztok 14eves lany vagyok nemetorszagbol megyek haza magyarorszagra egyedul busszal reggel 9kor indulok de nem tudom egezs uton mit csinaljak mert telefonomon egezs uton nem tudkk zenet hallgatni(hamar lemerul) es 12orat valljuk be eleg unalmas lenne.Esetleg amikor megall a busz es kicsiz aggodok egyedul menni szerintetek kinos lenne ha egy not megkernek hogy szalljon le addig velem?2015. júl. 3. 14:54
11/15 anonim válasza:
Azt amit az 5-ös mondott, és EGYÉL! Enni sosem unalmas :D
12/15 anonim válasza:
Szólj nyugodtan egy utastársadnak de úgyis mindenki megrohanja a wc-t :) és ne aggódj nem hagynak ott.
13/15 anonim válasza:
Ha 10 személyes kisbusz akkor a sofőr is tudja hogy visszaért-e mindenki a WC szünet után.
14/15 anonim válasza:
Nem ciki megkérni senkit sem, de biztos hogy minden megálláskor elmegy szinte az összes nő pisilni, mert sokan úgy vannak vele, hogy még ha nem is kell, akkor is elmennek, nehogy utána sokáig ne legyen lehetőség. Fejts rejtvényt (én pl. órákig elvagyok sodokuval) vagy olvass.
15/15 A kérdező kommentje:
Akkor megnyugodtam akkor nem kinos megkerni.Köszönöm szèpen a válaszokat:)
2015. júl. 5. 06:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!