Mit csinaljak 12oras ut alatt egyedul?
Figyelt kérdés
Sziasztok 14eves lany vagyok nemetorszagbol megyek haza magyarorszagra egyedul busszal reggel 9kor indulok de nem tudom egezs uton mit csinaljak mert telefonomon egezs uton nem tudkk zenet hallgatni(hamar lemerul) es 12orat valljuk be eleg unalmas lenne.Esetleg amikor megall a busz es kicsiz aggodok egyedul menni szerintetek kinos lenne ha egy not megkernek hogy szalljon le addig velem?2015. júl. 3. 14:54
1/15 SándorÚr válasza:
repülő nem lenne egyszerűbb megoldás, vagy jobb az neked ha 12órán keresztül cigány szagot szagolsz? Amúgy meg olvasgassál, mást úgy sem tudsz csinálni.
2/15 anonim válasza:
Ha lemerül a telefon a sofőr biztos megengedi,hogy feltöltsd.A buszon pedig lehet beszélgetni a melleted ülővel vagy ha kisbusszal utazol akkor egy idő után mindenki mindenkivel trécsel :).Ha nagybusszal mész akkor olyan mellé ülj akivel azt gondolod tudsz beszélgetni.
3/15 A kérdező kommentje:
Kedves elso koszonom a segitseget a kerdeseidre meg a valasz:Nem mindenki teheti meg hogy repulovel menjen a masik felek a magassagtol a harmadik nagyon apolt es megbizhato ceg nem (relativan) "koszos" embereket szallitanak.Szoval miert kene cigany szagot szagolnom es mi is a baj a ciganyokkal? #2.Köszönöm szèpen neked is a valaszt ahhh nagyon varom mar^^
2015. júl. 3. 16:12
4/15 anonim válasza:
Olvass. Vigyél tartalék akkut. Esetleg áss elő egy mp3 lejátszót vagy discmant. Nézd a tájat. Nézz térképet. Beszélgess a melletted ülővel. Fordítsd le az út közben látott feliratokat. Szemezz a kamionosokkal. Találd ki melyik autó melyik városból vagy országból jött. Tippeld meg, az utasok közül kinek mi a foglalkozása. Kártyázz valakivel. Forgass Rubik-kockát. Origamizz. Aludj.
5/15 anonim válasza:
Imádok utazni, és sokszor a 12 óra elmegy nagyon hamar semmittevéssel, jobban mondva tájnézegetéssel. Meg szeretem figyelni a forgalmat is, más autókat, stb.
6/15 anonim válasza:
7/15 A kérdező kommentje:
Tènyleg nagyon szèpen köszönöm a válaszokat.(Bár 14èvesen nem szemezgetek kamionosokkal :D ) Esetleg masik kerdesemre is válaszolnátok ha nem baj.Hogy ha a busz megáll ès le kell szallnom pisilni akkor eserleg egy not fond lenne ha megkernek jojjon velem? Ez lesz az elso utam egyedul es igen nem nagy busz 10szemely koruli ès már nagyon varom tudom baj nem lesz,de nem igazán szeretnèk 12oran keresztul unatkotni.Pontosabban abbol korulbelul 2-3ora amig eltudom foglalni magam mert addig van internetem(Nemerorszagban).
2015. júl. 3. 22:24
8/15 anonim válasza:
Olvasásnál jobbat én sem tudok, ott akksi sem merül le. :)
9/15 SándorÚr válasza:
ha megáll a kisbusz úgyis szalad az összes nő pisilni, de hidd el egyedül sem kínos.
10/15 A kérdező kommentje:
Nem a kinossag miatt aggodom hanem hogy nehogy ott maradjak
:D
2015. júl. 4. 07:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!