Az ellenőrök a metrón elhagyhatják a helyüket? Azaz ha elkapnak blicceléssel, akkor elfuthatok? (röviden lejjebb)
tehát mondják mutasd a jegyed, én elkezdek matatni a táskámban hogy "keresem"
ezt addig csinálom, 1-2 perc múlva jön a következő metró és újabb emberek sokasága jön fel, és egyzser csak egy jó pillanatban elfutok
utánam jönnek? lefognak? vagy elfuthatok?
megtehetem ezt, hogy elfutok?
Na jah csak mibel egy b.u.zi csaló vagy ők is hamar csalni fognak: Körbeállnak, amit nem tilt semmi,.. Ők csak épp ott várakoztak. Ja hogy nem rudtál elmenni? Véletlen.
És ha hozzájuk érsz az közfeladatot ellátó szémly elleni erőszak ami bűncselekmény.
És meg is érdemled a fogdát ha képtelen vagy 350 ftot kiköhögni ha már igénybe veszed a szolgáltatást.
szóval akkor tovább mehetek, értem, akkor ezt fogom tenni a következőkben is, nem parázok
(ebben az évben eddig 13300 forintot spóroltam meg :D, ebből levonható a mai 8000 bünti, de így is nyertem eddig 5300 forintot ;))
Sokszor robban le a metró? Jajj de fura, szinte minden másnap a 3-as metróval utazom és ezt, alig tapasztalom.
A karbantartást meg, szerinted honnan fedezik? Ha nmeg em fizetsz, akkor meg, minek várod el?
Én is pontosan ezt akartam kérdezni: ha egyszer gyengének találod a szolgáltatást, akkor miért fizeted ki azt a pénzt, amiből a szolgáltatási színvonal javítását lehetne fedezni?
Egyébként ha eléd állnak az ellenőrök, nem lökheted őket félre, mert közfeladatot ellátó személy elleni erőszak miatt felelősségre vonhatnak és börtönt kockáztatsz. 350 szaros forintért.
nem lökök félre senkit, de ők se tarthatnak ott ezek szerint és hozzám sem nyúlhatnak ezek szerint (mert akkor én jelenthetem fel őket) és akkor elfuthatok
amúgy meg ha milliárdokat kapna a bkv akkor sem lenne semmi felújítva mert elfolyik a pénz olyanokhoz akik.... most ebbe ne menjünk bele
am a sok 350 forintból idén is több ezret nyertem meg magamnak
tavaly meg volt az majdnem 20ezer
de a kérdés nem az hogy felettem ítélkezzetek hanem hogy elfuthatok-e és utánam jönnek-e
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!