Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Az ellenőrök a metrón elhagyha...

Az ellenőrök a metrón elhagyhatják a helyüket? Azaz ha elkapnak blicceléssel, akkor elfuthatok? (röviden lejjebb)

Figyelt kérdés

tehát mondják mutasd a jegyed, én elkezdek matatni a táskámban hogy "keresem"

ezt addig csinálom, 1-2 perc múlva jön a következő metró és újabb emberek sokasága jön fel, és egyzser csak egy jó pillanatban elfutok

utánam jönnek? lefognak? vagy elfuthatok?

megtehetem ezt, hogy elfutok?

2015. jún. 18. 22:24
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:
**ellenőrök aki a metrókijáratnál vannak
2015. jún. 18. 22:25
 2/13 anonim ***** válasza:
85%
Másik megoldás: veszel jegyet, érvényesíted, az utazás végéig maganál tartod, és ha kérik a kijáratnál, felmutatod. Nem fognak sem üldözni, sem lefogni.
2015. jún. 18. 22:30
 3/13 A kérdező kommentje:
szal akkor nem tarthatnak ott, ugye?
2015. jún. 18. 22:36
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem tarthat ott,mert szabálysértést követtél el,nem pedig bűncselekményt. Ha mégis,erővel tart ott az személyi szabadság korlátozása az pedig bűncselekmény a részükről.
2015. jún. 18. 22:40
 5/13 anonim ***** válasza:
62%

Na jah csak mibel egy b.u.zi csaló vagy ők is hamar csalni fognak: Körbeállnak, amit nem tilt semmi,.. Ők csak épp ott várakoztak. Ja hogy nem rudtál elmenni? Véletlen.

És ha hozzájuk érsz az közfeladatot ellátó szémly elleni erőszak ami bűncselekmény.

És meg is érdemled a fogdát ha képtelen vagy 350 ftot kiköhögni ha már igénybe veszed a szolgáltatást.

2015. jún. 18. 23:53
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Ellenőrrel szemben így van. Viszont ha kifele ellenőriznek, akkor szokott lenni közterület felügyelő is, akivel már kicsit máshogy néz ki a dolog, mert hivatalos személynek számít, igazoltathat stb.
2015. jún. 18. 23:55
 7/13 A kérdező kommentje:

szóval akkor tovább mehetek, értem, akkor ezt fogom tenni a következőkben is, nem parázok

(ebben az évben eddig 13300 forintot spóroltam meg :D, ebből levonható a mai 8000 bünti, de így is nyertem eddig 5300 forintot ;))

2015. jún. 19. 00:01
 8/13 anonim ***** válasza:

Sokszor robban le a metró? Jajj de fura, szinte minden másnap a 3-as metróval utazom és ezt, alig tapasztalom.

A karbantartást meg, szerinted honnan fedezik? Ha nmeg em fizetsz, akkor meg, minek várod el?

2015. jún. 19. 07:42
 9/13 anonim ***** válasza:

Én is pontosan ezt akartam kérdezni: ha egyszer gyengének találod a szolgáltatást, akkor miért fizeted ki azt a pénzt, amiből a szolgáltatási színvonal javítását lehetne fedezni?

Egyébként ha eléd állnak az ellenőrök, nem lökheted őket félre, mert közfeladatot ellátó személy elleni erőszak miatt felelősségre vonhatnak és börtönt kockáztatsz. 350 szaros forintért.

2015. jún. 19. 09:27
 10/13 A kérdező kommentje:

nem lökök félre senkit, de ők se tarthatnak ott ezek szerint és hozzám sem nyúlhatnak ezek szerint (mert akkor én jelenthetem fel őket) és akkor elfuthatok

amúgy meg ha milliárdokat kapna a bkv akkor sem lenne semmi felújítva mert elfolyik a pénz olyanokhoz akik.... most ebbe ne menjünk bele

am a sok 350 forintból idén is több ezret nyertem meg magamnak

tavaly meg volt az majdnem 20ezer

de a kérdés nem az hogy felettem ítélkezzetek hanem hogy elfuthatok-e és utánam jönnek-e

2015. jún. 19. 10:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!