Buktál már le a metrón, vagy villamoson blicceléssel?
Figyelt kérdés
arra lennék kíváncsi,hogyha elkap az ellenőr hogy jegy nélkül utazom, akkor mennyi büntetésre szamíthatok?2011. máj. 17. 15:24
1/11 anonim válasza:
Ki van írva, 6000 forint a büntetés.
Szerintem ne bliccelj, nem éri meg az idegeskedést, na meg persze nem szabályos sem.
2/11 anonim válasza:
Nem is egyszer, vagy bemondtam egy hamis címet vagy simán elsétálok..
3/11 anonim válasza:
A metrón nem nézik a bérletet, lejárttal simán mehetsz.
A villamoson elkaptak egyszer, kidumáltam, leszálltam.
4/11 anonim válasza:
változott a helyzet, rendőrt hívnak vagy oda adod a személyid és lakcímkártyád, meg 8000 Ft.
5/11 anonim válasza:
Nem buktam még le blicceléssel, ugyanis nem bliccelek. :)
6/11 anonim válasza:
sokszor lebuktam már, megmodod hogy kövinél leszálsz azt csá.nekem sose volt gondom :D
7/11 anonim válasza:
tetettem a hü.lye vidéki szőke pi.csát :D
(meg hosszú combom van... :D )
8/11 anonim válasza:
Barátnőmet pont ma büntették meg, jegy volt nála, csak nem volt kilukasztva, mondtam az ellenőrnek, hogy akkor tépje be, de neki akkor is a csekk kellett, így 2000 ftra büntették meg, az én bérletem mutatja majd be utólagosan. Mellesleg az ellenőr rögtön rágyújtott a buszmegállóban, ahol leszálltunk, ez csak utólag esett le, hogy tilos.
9/11 bp1985 válasza:
Mellesleg az ellenőr rögtön rágyújtott a buszmegállóban, ahol leszálltunk, ez csak utólag esett le, hogy tilos.
Nekik nem. Multkor szóltam egy ellenőrnek Cinkota hévnél, közölte, hogy őt nem érdekli a szabály.
10/11 anonim válasza:
rájuk is vonatkozik a szabály csak nem érdekli őket, ilyenkor elő a teló és mehet is a video a cégnek, hiradóba youtubra..stb hagy talalkozzon a sajat pofajaval a büntetőgép :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!