Narancssárga bkv jegyet lehet-e még használni?
Nekem is van még -
Talán megengedik, ha egyszerre kettőt használsz (lyukasztasz) belőle
Egyszer akartam használni egyébkélnt, de rámszóltak,
h nem jó, vegyek kék színűt - Pedig nekem sem ingyen
volt, mikor megvettem
Már nem lehet használni.Vagy elteszed emlékbe,15-20 év múlva gyűjtők pár ezret kiperkálnak érte,ha hiány lenne belőle,vagy kuka.
De a lila jegyből is csak a 2015-ös jó,legalábbis úgy tudom...
Előző vagyok....csak elfelejtettem....
Az elteszed emlékbe-ről jutott eszembe,és nem konkrétan a kérdéshez kapcsolódik,úgyhogy bocs!!
Pár éve,amikor még minden jegyet lehetett használni,amin volt hologrammos sáv,egy utas előttem kezelte le az ősrégi,de még érvényes jegyét.Bemutatta az ellenőrnek,mire az rászólt,hogy ezt a jegyet nem lett volna szabad lekezelni,mert muzeális darab.Javasolta,hogy még így is tegye el emlékbe.Amúgy az ellenőr is mondta,érvényes a jegy,utazhat nyugodtan,csak a jegy korára való tekintettel "bűn" volt kezelni....
Szóval én a helyedbe eltenném,aztán 15-20 év múlva meg kell hirdetni.....Addig se kér kenyeret,költeni nem kell rá,ha valakit érdekelni fog akkor,jól fog jönni a pénz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!