Elfogadják a régi narancssárga BKV jegyet még?
Van rajta.
Csak vacilálok hogy vegyek-e inkább újat mert ha odamegyek és az ellenőr elküld hogy nem, nem lesz időm visszamenni venni, akkor elkések.
Tudom hogy "nagy életdilemma" de hát na :D
Narancssárgat már semmilyen formában nem fogadnak el! Tavaly márciusig lehetett beváltani.
A 82%-os pedig a közléskényszere helyett inkább tájékozódjon, minthogy sokadszorra is félrevezet kérdezőket.... Inkább kevesebb kérdésre adjon választ de az legyen pontos, mint hogy mindenhová odaböfög valamit aminek a negyede nem igaz... :-(
76%-os barátom. Ugyan lehúzták a válaszomat, pedig az helyes volt. Most csak olyan vonaljeggyel utazhatsz, ami 350 Ft-ba került, mert baromi régen volt tarifaváltás és ma már a tarifaváltás időpontjához kötött a jegyek felhasználhatósága. Jelen esetben nem emlékszem, milyen színű volt a jegy tarifaváltáskor, ezért fogalmaztam úgy, hogy kételkedek a jegy felhasználhatóságában.
És ha mindenképo tanácsokat osztogatunk egymásnak, szerintem te tájékozódj, mielőtt leugatod a kategória tophozzászólóinak valamelyikét. Szakmabeliként van ugyanis egy "kis" rálátásom a dolgokra. Köszönöm.
Nép!
Már végeztem az utazással és jelentem nem fogadják el, ellenőr azt mondta ezt tavaly év végééig fogadták el úgyhogy csoszogjak el újat venni.
Keresett rajtam a bkk 350forintot és még csak a szép tiszta kellemes utazóközönséggel megtöltött járatatait sem használtam! Kár.
Köszönöm a válaszokat, aki normális volt!
Mert ugye száz százalék volt biztos infó... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!