Utálom, ha leülnek velem szemben a buszon, nagyon zavarban vagyok. Más is van így ezzel?
Figyelt kérdés
Próbálom is lehetőség szerint kerülni a 4-es üléseket, de ez nem mindig megoldható (azért ha fél óránál többet kell utazni, inkább leülök, mint hogy elájuljak, mert erre is hajlamos vagyok) Rettenetesen frusztrál és zavar, ha szemben ülnek velem, azt sem tudom hova nézzek. És a legtöbben nem zavartatják magukat, hanem még bámulnak bele az ember képébe...Csak én vagyok ennyire antiszoc, vagy vannak még hasonló problémával küszködők?2015. máj. 28. 13:00
11/12 anonim válasza:
Ezen az alapon mondjuk bárhol megnézhetnek, az utcán is, attól, hogy veled szemben ül egyáltalán nem törvnyszerű, hogy bámuljon is. :)
12/12 anonim válasza:
Én nemhogy a 4-es üléseket kerülöm, de csak annak örülök, ha legelöl az első két ülésen van hely, és oda bevágom magam, aztán hátra se nézek.
Nem érdekel senki, persze szoktam beszélgetni 1-2 emberrel állandóan, de jobban örülök, ha egyedül vagyok. Irritál a hangoskodás, irritál amikor mindenki egymást méregeti.
Ma is elöl ülök, körülöttem üres helyek, erre persze mellém ülnek be. Tanulság: ne felejtsd magad mellé rakni a táskát, ha nem akarod, hogy fölöslegesen belepofátlankodjanak az intimszférádba. Az persze más, ha nincs sehol hely és csak oda tudna leülni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!