Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Van olyan aki zavarban van...

Van olyan aki zavarban van mikor vezet? Mert nem valami jó sofőr kapkod meg feledékeny? Pláneg ha olyanok vesznek körbe akik profik?

Figyelt kérdés
2014. szept. 28. 18:43
 1/6 anonim ***** válasza:
ebben az esetben alapból nem kellene autóba ülni elsősorban mások és másod sorban a saját testi épséged miatt!!!!!
2014. szept. 28. 19:18
 2/6 anonim ***** válasza:

Félve valóban ne ülj volán mögé!

Profikkal meg csak versenypályákon találkozhatsz, közúton maximum rutinos, tapasztalt vezetők vesznek körbe.

2014. szept. 29. 09:20
 3/6 anonim ***** válasza:
Múltkor kifogtam egy feledékeny motorost, elfelejtette megadni az elsőbbséget. Megúszta egy lábtöréssel. Mai napig nem értem miért nem figyelt oda a STOP táblára...
2014. szept. 29. 11:02
 4/6 anonim ***** válasza:

Én nem vagyok ilyen, viszont ismerek olyat, aki ilyen. Bár azt nem tudom, hogy egyedül nem így viselkedik-e, mert nyilván úgy nem látom.

Nem úgy kell elképzelni, hogy veszélyes a többi közlekedőre. Egyszerűen látszik rajta, hogy feszült vezetés közben, nem megy neki jól. Például: Nem találja el a megfelelő sebességet - vagy lefelé váltáskor kapcsol rosszul, vagy indokolatlanul túlpörgeti a motort, vagy lassulás után ugyanabban a sebességben próbál újra gyorsulni. Lefullasztja induláskor a kocsit, vagy ellenkezőleg, 5000-ren pörgeti, hogy elinduljon. Nem tud jól navigálni, kint van a GPS, és máshogyan megy, az utasokat kérdezgeti, hogy "most merre". Hirtelen kormányrángatásokat (saját sávján belül, tehát nem veszélyesen) és fékezéseket csinál. Sebességkorlátozó táblát csak az utolsó pillanatban nézi, akkor hirtelen alá fékez, majd visszagyorsít a korlátozásra.

Ennek ellenére figyel a környezetre, mert nem szokott balesetközeli helyzeteket előidézni, és másokra és jó gyorsasággal tud reagálni. De attól még látszik, hogy nem jó vezető.

2014. szept. 29. 12:19
 5/6 anonim ***** válasza:
Utolsó pont elmondtad azokat a helyzeteket, amikor valaki másokat veszélyeztet.Alapból idióta ötlet így beülni a kocsiba. Pl egy hirtelen fékezésnél, ha mondjuk egy kocsisorban dugóban közlekedsz máris lehet balesetet okozni, mert a mögötted levő frankón beléd megy. Ámbár azt sem értem, hogy az ilyen embereknek miért adnak jogsit, ha a vizsgán egyértelműen látszik,hogy valaki lelkileg alkalmatlan a vezetésre. Ha rajtam múlna biztos, hogy drasztikusan változtatnék azon ki kapjon jogsit...
2014. okt. 1. 13:33
 6/6 A kérdező kommentje:
amúgy ez enyire nem vészes ahogy leirtam. Csak ugratás volt!
2014. okt. 2. 13:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!