A sofőr miért kéri el mindig a diákomat? Nem nézek ki úgy aki már nem diák.
Figyelt kérdés
Ezzel minta ha csak direkt az időt húzná vagy ki akarna tolni velem...nem tudom miért jó ez nekik.2014. jún. 30. 21:38
1/5 anonim válasza:
Mert mondjuk nincs pénz ellenőrökre és muszáj megcsinálnia, mert őt büntetik meg?
2/5 anonim válasza:
Mert vannak, akik szándékosan fiatalabbnak vagy idősebbnek tűnő emberekkel teszik próbára azt, mennyire ellenőrzik a korhatárt mások. Volt, már sofőrt azért büntettek, mert nem vette észre, hogy az első ajtón felszálló utas nem írta be a számot a bérletére.
3/5 anonim válasza:
Kérdező:
Nem értem a kérdésedet.
Az adott járaton, kötelezően, az első ajtós felszállási rend van elrendelve?
Ha erre a válasz az, hogy igen, akkor nem értem a problémádat.
Azt mutasd fel, ami nálad van - vagy diákbérletet, vagy más bérletet, amihez jogosult vagy, mert KÖTELEZŐ, főleg, ha másoktól is kéri a buszvezető.
(természetesen hozzá lehet tenni, a jegyet is, amit a buszvezetőtől, vagy előre is meg lehet venni).
4/5 anonim válasza:
Munkaköri kötelessége elkérni minden kedvezményre jogosító igazolványt. Akkor követ el mulasztást, ha ezt nem teszi meg.
5/5 anonim válasza:
igen, egyrészt ez neki kötelessége, másrészt attól, hogy diák vagy, és ez látszik is rajtad, még nem biztos, hogy nálad is van az igazolvány, márpedig az ellenőr sem fogja azt elnézni, hogy van, de otthon hagytad. majd utólag bemutatod, de akkor is fizetned kell, ellenben mivel a sofőr nem ellenőrizte, ez neki is szankciókkal jár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!