Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Mennyire veszélyes az éjszakai...

Mennyire veszélyes az éjszakai nemzetközi vonatozás?

Figyelt kérdés
Még sosem utaztam éjszaka nemzetközi vonaton, de most egy csomó "rémtörténetet" olvastam. Nem gondoltam volna, hogy ennyire gyakoriak (heti több alkalom a MÁV szerint) a lopások. Meg hogy történtek olyanok is, hogy altatógázt juttattak a szellőzőn keresztül a kocsikba és így fosztottak ki mindent. Ráadásul a MÁV nem is ad kártérítést az ilyesmire.
2015. máj. 16. 21:03
 1/6 anonim válasza:
80%

Attól függ milyennel mész. Railjet tiszta, kulturált bár sokszor utaznak rajta kétes alakok, volt olyan hogy felszállt 10 albán, rágyújtottak a folyosón és merjél beszólni nekik...

Hálókocsisban is utaztam már, ott is vannak fura alakok, egyszer volt olyan hogy nem működött a világítás, az egész vonaton totál sötét volt. Amúgy ha ott hagyod valahol őrizetlenül a cuccodat ellopják, ez nem csak a vonatokra igaz, hanem mindenre. Egy kocsmából is ellopják a táskádat ha elmész a vécére és ott hagyod. Altatógáz meg hülyeség.

2015. máj. 16. 21:11
 2/6 A kérdező kommentje:
Az altatógázas sztorikat több helyen is olvastam, pl. iho.hu-n is. Egyébként nem Railjet-ről van szó, hanem a Metropol EuroNightról.
2015. máj. 16. 22:28
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Altatógáz :)

Azérz ennyire nem trükkösek a t.tolvajok, egyszerűen anyagilag nem érné meg.

De a besurranás tényleg működik: amíg mélyen alszol vagy épp fosol, simán megkönnyítik a táskádat.

Ám ez nem gáz, ha a legalapvetőbb szabályokat betartva figyelsz a saját cuccodra.

2015. máj. 16. 23:49
 4/6 anonim ***** válasza:
76%
Berlinbe mész? Repülő nem lett volna jobb?
2015. máj. 16. 23:53
 5/6 A kérdező kommentje:
Már megvan a vonatjegy, szóval mindegy. :D
2015. máj. 17. 01:38
 6/6 anonim válasza:
41%
Ha ennyire félsz az altatógáztól, vigyél gázmaszkot.
2015. máj. 17. 15:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!