Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Titeket is szokott idegesíteni...

Titeket is szokott idegesíteni a sok nyugdíjas és kisgyerekes anyuka?

Figyelt kérdés
Gondolok itt arra mikor Budapesten felszállok valamelyik végállmáson egy csuklós buszra és a következő megállóban már felszáll annyi nyugdíjas meg kisgyerekes anyuka hogy elfoglalják az össze ülőhelyet de már mikor fel se szálltak már ég a szemükben a tűz hogy "Fiatal ember kérem adja a helyet."

2015. máj. 3. 07:47
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
96%

ezek még nem is akkora gondok...én egyszer üvöltöttem le egy drága anyuka fejét a helyközi buszon, miután a már nagyobb(kb. 5-7 éves) gyerekei azt játszották, hogy a busz hátuljában a motortér miatt kialakított emelvényről le-fel ugráltak hangoskodva, majd miután egyszer sikeresen összefejelt a két gyerek a nagy játék közben, elkezdtek sírni...én ezt bírtam azért úgy 10 percig, de az ilyen az a tényleg tipikus eset, amikor a szülő nagyon is leszarja, hogy mit csinál a gyerek, egyrészt idegesítő, másrészt balesetveszélyes is...ha a sofőrnek fékeznie kell, és a gyerek előrerepül, akkor is megint jön a sírás, anyuka meg a sofőrt b_ssza le, hogy minek fékez ilyen intenzíven...

ezekhez képest az, hogy a kisebb gyereket az anyja ráhagyja, hogy sírjon, sokkal tolerálhatóbb.

2015. máj. 5. 08:40
 32/37 anonim válasza:
2%
Remélem kedves kérdező, te nem éred meg a nyugdijkort, mert igy elkerülöd azt, hogy lenézzenek, mocskoljanak, nem tudni milyen jogcimen. Kicsit nézz utána, hogy akik most nyugdijasok, hogyan éltek, mit dolgoztak, mennyire lehetnek fáradtak, betegek. Te egy kis önző élősködő vagy, ugy veszem észre. Próbálj meg több tiszteletet tanusitani embertársaid iránt. Meglátod, ha egyszer átadod a helyed jó szivvel, az nagyon jó érzéssel fog eltölteni. Tisztára ugy érzed majd magad, mintha ember lennél.
2015. máj. 5. 18:39
 33/37 A kérdező kommentje:

# 32

Te nagy jós vagy :D

2015. máj. 5. 19:19
 34/37 anonim ***** válasza:
97%

Hehe, hogy leidegbetegezik a válaszolók a kérdezőt, pedig ha tudnák, az idegbetegek ők maguk, ilyen válaszokkal...

Kicsit olvassák vissza, miket is írtak.

2015. máj. 7. 08:42
 35/37 A kérdező kommentje:
2015. máj. 9. 21:25
 36/37 anonim ***** válasza:
100%

Az baj, ha én egyetértek a kérdezővel? Állómunkát végzek, szeretek ülni a buszon, és nem szeretem, amikor mások követelik (nem megkérnek), hogy azonnal pattanjak fel, mert most ők fognak ülni.

És a visítozós, hisztizós kisgyerekeket én sem bírom. Tudod, amelyik nincs megnevelve, nem kisbaba, hanem 2-6 éves gyerek. Vagy a mamó, amelyik sprintel a busz után, aztán a botjával böködi az oldalamat, hogy "biztos kényelmesen ülök, ő meg áll".

2019. jan. 15. 17:48
 37/37 anonim válasza:
100%
De, személy szerint engem is zavar a legtöbb kisgyerekes a anyuka hozzáállása. Tudod amelyik azt hiszi mindent szabad, és essen hasra a környezete, mert ő gyerekkel van. Fegyelmezni azt nem tudnak. Nem kellett volna vállalni, ha nem bír vele.
2020. okt. 4. 20:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!