Titeket is szokott idegesíteni a sok nyugdíjas és kisgyerekes anyuka?
ezek még nem is akkora gondok...én egyszer üvöltöttem le egy drága anyuka fejét a helyközi buszon, miután a már nagyobb(kb. 5-7 éves) gyerekei azt játszották, hogy a busz hátuljában a motortér miatt kialakított emelvényről le-fel ugráltak hangoskodva, majd miután egyszer sikeresen összefejelt a két gyerek a nagy játék közben, elkezdtek sírni...én ezt bírtam azért úgy 10 percig, de az ilyen az a tényleg tipikus eset, amikor a szülő nagyon is leszarja, hogy mit csinál a gyerek, egyrészt idegesítő, másrészt balesetveszélyes is...ha a sofőrnek fékeznie kell, és a gyerek előrerepül, akkor is megint jön a sírás, anyuka meg a sofőrt b_ssza le, hogy minek fékez ilyen intenzíven...
ezekhez képest az, hogy a kisebb gyereket az anyja ráhagyja, hogy sírjon, sokkal tolerálhatóbb.
# 32
Te nagy jós vagy :D
Hehe, hogy leidegbetegezik a válaszolók a kérdezőt, pedig ha tudnák, az idegbetegek ők maguk, ilyen válaszokkal...
Kicsit olvassák vissza, miket is írtak.
Az baj, ha én egyetértek a kérdezővel? Állómunkát végzek, szeretek ülni a buszon, és nem szeretem, amikor mások követelik (nem megkérnek), hogy azonnal pattanjak fel, mert most ők fognak ülni.
És a visítozós, hisztizós kisgyerekeket én sem bírom. Tudod, amelyik nincs megnevelve, nem kisbaba, hanem 2-6 éves gyerek. Vagy a mamó, amelyik sprintel a busz után, aztán a botjával böködi az oldalamat, hogy "biztos kényelmesen ülök, ő meg áll".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!