Titeket is szokott idegesíteni a sok nyugdíjas és kisgyerekes anyuka?
A másik agymenés amikor valami elkerített végállomáson csak egy irányban van kijárat és a sokan már a végállomás előtti megállóban beállnak az ajtóba hogy az elsők között szálljanak le.
A végállomáson nagy lendülettel leszállnak aztán totyorognak az ember előtt és elállják az utat...
Akik kisgyerekkel vannak azokkal abszolút toleráns vagyok nem idegesít és átadom nekik a helyet szó nélkül én is örültem mikor kicsi voltam hogy juj van hely sőt még ablak mellé is maga volt a mámor.
De ugyan ezt nem tudom elnézni az időseknél egyszerűen idegesít a sok nyugdíjas, ezzel egyet kell értsek a 18-asal. Én egész egyszerűen most azon elvenném ezt az ingyen utazgatósdit azért ne bas*za már meg hogy havi 2 bérletet fizetek 8-ezerért hogy bejárjak iskolába őkmeg vígan utazgatnak hatkor az Auchanba mert 3 forinttal olcsóbb valami meg a piacra, meg minden áldott nap az SZTK-ba. És ezért én át sem adom a helyet egyeknek sem és lehet bunkónak nézni addig amíg egy árva forintot nem fizetnek azért hogy elvigye őket a busz vagy vonat A-ból B-be addig örüljenek hogy egyáltalán elviszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!