Titeket is szokott idegesíteni a sok nyugdíjas és kisgyerekes anyuka?
látom sok itt az álszent
És még én vagyok az ideg beteg :D
Tudod, az a baj, hogy a kérdésed kiírásakor még bizonytalan vagy: azt kérdezed, idegesít-e mást is ez meg az. Majd amikor kapsz pár olyan választ, miszerint másokat nem idegesdít, egyből megsértődsz és álszentnek nevezed azokat, akiket nem idegesít az, ami téged igen.
Döntsd el, mit is szeretnél: megbizonyosodni arról, hogy más is érez-e úgy mint te, vagy csak sértegetni a többieket?
# 12
Tudod én arra voltam kíváncsi hogy mást ez idegesíti e nem mások személyeskedésére ezt tartsák meg magukban.
# 15
Szerintem te vagy a paraszt a személyeskedéseddel :)
De amúgy írtam hogy nem lesz gyerekem.
Én csak két dolgot nem értek ezzel kapcsolatban.
1) MIÉRT KELL A GYEREKET MINDENHOVA MAGÁVAL VINNIE MINDENKINEK? Nem véletlen a Caps Lock. Persze, orvoshoz, meg oviba még megértem, de miért nem lehet egyéb esetben otthon hagyni a kiságyban, vagy lepasszolni a nagymamának, ha van. Tudom, hogy engem annak idején mindenhova babakocsiban hurcoltak anyámék, és így jobban belegondolva kifejezetten sajnálom a többi utast. Nem tudták megmagyarázni itthon, hogy miért nem hagytak addig itt aludni.
2) A lerágott csont: MIÉRT KELL MINDEN EGYES NYUGDÍJASNAK CSÚCSIDŐBEN VÁSÁROLGATNIA?! Ezt az előzőnél is idegbetegebb módon kérdezném, ha a valóságban lennénk. Hogy a nap többi szakában utazgatnak, hát jól teszik, hülyék lennének nem kihasználni az ingyenes utazást, de ha ők nem tolerálják azt, hogy mások munkába, iskolába, egyetemre mennének, akkor én se vagyok hajlandó tolerálni azt, hogy 6 és 7 között kell a seggükbe dugniuk a rakétát és szaladni a piacra. Az orvos egy másik dolog (de persze nem az, amikor csak beszél az orvossal, pedig semmi baja - visszahoznám a vizitdíjat, ha megtehetném). Hallottam olyat, hogy a pesti járattal csak azért utazgatnak a nagyik !egész nap!, hogy ne otthon üljenek, de a kedvencem mégis az volt, amikor Karcagról képes volt egy bácsika kimenni egészen Nyíregyházáig (úgy 2 óra út) KRUMPLIÉRT. Azzal a vonattal, ami valamikor 6:15 környékén indult Karcagról. Az ilyen se normális, akárhogyan is nézzük.
(Mondjuk még mindig jobb, mint ha biciklivel mennének. Én is biciklis vagyok, és bizony szeretnék haladni is, de megelőzni nem lehet őket, mert nem képesek egyenesen menni - vagy az erőnlétük hiányos, vagy a kerékpárra nem hajlandók költeni és olyan nyolcas van mindkét kerekükben, hogy hátulról nézve egy horogkeresztre emlékeztet.)
"de miért nem lehet egyéb esetben otthon hagyni a kiságyban, vagy lepasszolni a nagymamának, ha van."
Gyereket nem hagysz otthon egyedül. Majd ha esetleg neked is lesz, megérted, miért. Nagyszülő, nagynéni, stb. nem mindenkinek van/nem mindig elérhető.
"De amúgy írtam hogy nem lesz gyerekem."
Persze. És soha nem vágatod le a hajad, soha nem leszel 30 éves, mostani öribarid lesz mindig az öribarid, mindig a tokióhotel lesz a kedvenc zenekarod, és ha felnősz senki nem szólhat bele mennyi gumicukrot fogsz enni! Gratulálok, igazi felnőtt vagy!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!