Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Titeket is szokott idegesíteni...

Titeket is szokott idegesíteni a sok nyugdíjas és kisgyerekes anyuka?

Figyelt kérdés
Gondolok itt arra mikor Budapesten felszállok valamelyik végállmáson egy csuklós buszra és a következő megállóban már felszáll annyi nyugdíjas meg kisgyerekes anyuka hogy elfoglalják az össze ülőhelyet de már mikor fel se szálltak már ég a szemükben a tűz hogy "Fiatal ember kérem adja a helyet."

2015. máj. 3. 07:47
1 2 3 4
 11/37 A kérdező kommentje:

látom sok itt az álszent

És még én vagyok az ideg beteg :D

2015. máj. 3. 09:44
 12/37 anonim ***** válasza:
27%

Tudod, az a baj, hogy a kérdésed kiírásakor még bizonytalan vagy: azt kérdezed, idegesít-e mást is ez meg az. Majd amikor kapsz pár olyan választ, miszerint másokat nem idegesdít, egyből megsértődsz és álszentnek nevezed azokat, akiket nem idegesít az, ami téged igen.

Döntsd el, mit is szeretnél: megbizonyosodni arról, hogy más is érez-e úgy mint te, vagy csak sértegetni a többieket?

2015. máj. 3. 09:56
 13/37 A kérdező kommentje:

# 12

Tudod én arra voltam kíváncsi hogy mást ez idegesíti e nem mások személyeskedésére ezt tartsák meg magukban.

2015. máj. 3. 10:01
 14/37 anonim válasza:
82%
8 as vagyok. Szerintem másokat is szokott zavarni, ha rossz napjuk van vagy sietnének és feszültebbek kora reggel, de szerintem sokaknak nem lépi át az ingerküszöbét annyira, hogy GYK-ra írjon ki egy kérdést róla.
2015. máj. 3. 10:07
 15/37 anonim ***** válasza:
0%
Remélem majd eszedbe jut ez a kérdés, amikor 10 év múlva egy bömbölő gyerekkel kell utaznod, és a hozzád hasonló kis parasztok meg majd méregetnek, hogy de idegesítő vagy. :)
2015. máj. 3. 10:50
 16/37 A kérdező kommentje:

# 15

Szerintem te vagy a paraszt a személyeskedéseddel :)

De amúgy írtam hogy nem lesz gyerekem.

2015. máj. 3. 12:10
 17/37 anonim ***** válasza:
93%
Itt sajnos az a gond, hogy tényleg nem lehet semmit kezdeni a bömbölő gyerekkel, ha nincs oka a bömbölésre, vagy a belassult nyugdíjasokkal. A szülők általában jól kezelik a helyzetet, nem mindig bömböl ugyanaz a gyerek. Szóval néha azt látjuk pont, amikor édesen mosolyog a csöpség, de 10 perc múlva egy másik buszon már ő a bömbölő gyerek. Néha előfordul hogy nem tud már mit csinálni vele, mert a foga fáj, vagy csak ki tudja miért bömböl, a máskor tök nyugodt gyerek hirtelen ordítós lesz. Ehhez erős idegek kellenek, de az idegeket lehet erősíteni. A szülők idegei 3-4 év után általában nagyon megerősödnek.
2015. máj. 3. 12:25
 18/37 anonim ***** válasza:
87%

Én csak két dolgot nem értek ezzel kapcsolatban.

1) MIÉRT KELL A GYEREKET MINDENHOVA MAGÁVAL VINNIE MINDENKINEK? Nem véletlen a Caps Lock. Persze, orvoshoz, meg oviba még megértem, de miért nem lehet egyéb esetben otthon hagyni a kiságyban, vagy lepasszolni a nagymamának, ha van. Tudom, hogy engem annak idején mindenhova babakocsiban hurcoltak anyámék, és így jobban belegondolva kifejezetten sajnálom a többi utast. Nem tudták megmagyarázni itthon, hogy miért nem hagytak addig itt aludni.

2) A lerágott csont: MIÉRT KELL MINDEN EGYES NYUGDÍJASNAK CSÚCSIDŐBEN VÁSÁROLGATNIA?! Ezt az előzőnél is idegbetegebb módon kérdezném, ha a valóságban lennénk. Hogy a nap többi szakában utazgatnak, hát jól teszik, hülyék lennének nem kihasználni az ingyenes utazást, de ha ők nem tolerálják azt, hogy mások munkába, iskolába, egyetemre mennének, akkor én se vagyok hajlandó tolerálni azt, hogy 6 és 7 között kell a seggükbe dugniuk a rakétát és szaladni a piacra. Az orvos egy másik dolog (de persze nem az, amikor csak beszél az orvossal, pedig semmi baja - visszahoznám a vizitdíjat, ha megtehetném). Hallottam olyat, hogy a pesti járattal csak azért utazgatnak a nagyik !egész nap!, hogy ne otthon üljenek, de a kedvencem mégis az volt, amikor Karcagról képes volt egy bácsika kimenni egészen Nyíregyházáig (úgy 2 óra út) KRUMPLIÉRT. Azzal a vonattal, ami valamikor 6:15 környékén indult Karcagról. Az ilyen se normális, akárhogyan is nézzük.

(Mondjuk még mindig jobb, mint ha biciklivel mennének. Én is biciklis vagyok, és bizony szeretnék haladni is, de megelőzni nem lehet őket, mert nem képesek egyenesen menni - vagy az erőnlétük hiányos, vagy a kerékpárra nem hajlandók költeni és olyan nyolcas van mindkét kerekükben, hogy hátulról nézve egy horogkeresztre emlékeztet.)

2015. máj. 3. 13:44
 19/37 anonim ***** válasza:
59%

"de miért nem lehet egyéb esetben otthon hagyni a kiságyban, vagy lepasszolni a nagymamának, ha van."

Gyereket nem hagysz otthon egyedül. Majd ha esetleg neked is lesz, megérted, miért. Nagyszülő, nagynéni, stb. nem mindenkinek van/nem mindig elérhető.

2015. máj. 3. 13:50
 20/37 anonim ***** válasza:
35%

"De amúgy írtam hogy nem lesz gyerekem."

Persze. És soha nem vágatod le a hajad, soha nem leszel 30 éves, mostani öribarid lesz mindig az öribarid, mindig a tokióhotel lesz a kedvenc zenekarod, és ha felnősz senki nem szólhat bele mennyi gumicukrot fogsz enni! Gratulálok, igazi felnőtt vagy!

2015. máj. 3. 16:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!