Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » A Gysev nem tervez új IC...

A Gysev nem tervez új IC kocsikat beszerezni?

Figyelt kérdés

Magával a vasúttársasággal megvagyok elégedve.Az állomások igényesek, tiszták.

Utastájékoztatás terén is magasabb színvonalat képviselnek, mint a MÁV.

A személyvonatok is már modernak, mivel megjöttek az új Flirtek.

Egyedül az IC kocsijaikat kifogásolom.Azok tényleg nem túl jók.

Persze a tisztaságra, üléshuzatokra itt sem lehet panasz.

Viszont műszakilag a Gysev IC kocsijai elég vacakok.

A legtöbben nincs automata ajtó, hanem kilincses van, nem ritka, hogy beragad.

A másik, mivel csak légjavítóval rendelkeznek és nem igazi légkondival, néha ezek a kocsik nem bírják a meleget nyáron.

Illetve, még az, hogy csak 140 km/h-ra vannak engedélyezve és ez miatt az 1-es vonal nincs kihasználva, ugyanis 160-as tempóra van megcsinálna.A Railjetek ennyivel is mennek rajta.

2015. ápr. 27. 19:28
 1/3 anonim ***** válasza:
Én sűrűn utazok a Mávval is meg a Gyesevvel is, mindezt egy utazás alkalmával. Én erre még nem gondoltam, szerintem egész tűrhetőek a kocsik én kb 190 cm vagyok és kényelmesen elférek, az ülések kényelmesek stb. :D Bár a Railjet kocsijai színvonalasabbak az igaz, de szerintem ezek is elfogadhatóak, az meg, hogy beragad az ajtó... Nyomd erősen! :D Az a 20 km/h szerintem nem oszt nem szoroz pedig én 3 órát szoktam utazni egy utazás alkalmával. :D
2015. ápr. 27. 20:05
 2/3 anonim ***** válasza:
Az a kicsi baj, hogy nincs a vonatokon Wi-Fi, legalábbis a gyorsvonat kocsiaiban nincs. Persze a kocsikkal nincs bajom, tisztasággal, stb, de Wi-Fi nem árt egy hosszabb útra. Nem azt mondom, hogy végigkockulnám az egész utat, de mondjuk egy üzenetet küldeni, stb. jó lenne.
2015. jún. 30. 17:33
 3/3 anonim ***** válasza:

"Az a kicsi baj, hogy nincs a vonatokon Wi-Fi, legalábbis a gyorsvonat kocsiaiban nincs."

Egy huszárvágással megszűnt a probléma :D

2016. jan. 21. 22:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!