Hogyan működik a MÁV és BKV bérlet vásárlása első alkalommal?
Szükségem lesz egy havi diák bérletre kb. 120 km-re vonatra, de mikor jegyet veszek, mindig van rajta valami gyorsvonati pótjegy. Ezt ezentúl is meg kell venni, vagy a bérletár tartalmazza? Kell hozzá valami külön igazoló szelvény, vagy elég egy fényképes igazolványt adni a kalauznak (pl. diákigazolvány, jogsi)?
BKV bérletnél ugyanez érdekelne, diák bérlet vásárlása esetén kell-e csináltatni valami külön igazolólapot, vagy csak a diákomat kell a bérlettel együtt felmutatni?
(Még mielőtt nekem estek: nézelődtem neten a témával kapcsolatban, de több verzió is szembejött, ami eléggé elbizonytalanított, így gondoltam megkérdezem olyanoktól, akiknek van tapasztalata a témával kapcsolatban.)
A vasúti bérletek ugyan nem tartalmazzák a pótjegybérlet árát, de nem is kell bérlet mellé gyorsvonati pótjegyet váltani.
A BKK helyi diákbérlethez elég a diákigazolvány, nem kell bérletigazolvàny.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!