Vasi Volán bérletesek! Első bérlet használata előtt mik a teendők?
Figyelt kérdés
Ma vettem meg életem első bérletét. (diákbérlet) Az eladónak mondtam a honnan-hová helyeket. Fizettem. Nem kérte a diákom. Van rajta jó pár üres mező: honnan, útirány, hová, tulajdonos neve, igazolás száma. Ezeket nekem kell kitölteni? Valamint ez a bérlet ugye olyan, hogy oda-vissza?! Minden érdekelne a bérletekkel kapcsolatban, mert ugye ez az első és fogalmam sincs mi hogy működik. Köszönöm.2013. aug. 28. 12:48
1/2 anonim válasza:
Nos. Kell még venned egy útviszonylat igazolót. Ezt az elővételi pénztárakban állítják ki általában, ehhez már kell a diákod. A honnan hovát értelem szerűen kitöltöd. Az útirányt nem tudom (nálunk nincs ilyen a bérleten) de gondolom az arra vonatkozik, ha többb útvonalon is mehetsz, akkor azt kell beírni ameyikre a bérleted szól. A tulajdonos neve az a te neved, írd be. Az igazolás számához, pedig az útviszonylat igazoló számát kell írnod. És a bérletek "oda-vissza" szólnak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!