Magyarországon a vágányok közé miért szoktak kerítést építeni?
Az emberek automatikusan a legrövidebb utat keresik, és ilyenkor fokozottan beindul a birka effektus, ha egy megy, akkor megy vele a többi is.
Kedvencem mikor a "jajj nem bírok lépcsőzni" mamika inkább lemászott a fél méteres magasított peronról, átbukdácsolt mamatankkal 3 vágányon és a töltés aljából felmászott pókemberként a kocsiba úgy hogy az alsó lépcső vagy méterre volt a talpától...
120 km/h????A Keletiben???:D
Rég olvastam ekkora baromságot...
A másik meg, hogy igen, egyszerűbb, nem értem mi olyan nagy feladat abban, hogy átmenj a síneken, van közöttük járda is.
"120 km/h????A Keletiben???:D "
Értem én, hogy a magadfajta fogyatékos vadbarmoké a világ, de bizony sehol nem volt leírva, hogy Te a Keletiben látsz be 150 métert másik irányba km-eket... Ami valljuk be némileg túlzás.
De hát sajnos a világ nem csak Keletiből áll, hanem sok sok olyan állomásból ahol szintén ugyanennyit látsz be és biza 120-al jönnek a vonatok, sőt akár 160-nal is.
De én nem győzködök senkit, menjetek csak bátran, mészre még telik a vasútnak.
Csak kérlek, ne az én szolgálatomban váljatok 450 méter hosszú emberré, ha lehet. Nem szeretek annyira agyvelőben tunkolni. Köszi.
Akinek meg van esze úgyis felfogja, hogy nem superhero, és a vasúton elég 1x hibázni, a rögtönítélő előtt nincs könyörület.
Idéznéd, hogy hol írtad, hogy a Keletiről beszélsz te szerencsétlen barom?
Segítek, ezt írtad:
"Hogy b aszna már el???
Mindkét irányba belátható, egyik irányba kb 150 métert, a másikba meg kilométerek!
Ha ott valakit elüt a vonat átvágás közben akkor annak igen nagy gondok vannak a fejében..."
Egy korábbi hsz-ben volt szó Keletiről, de se név se semmi ami azonosítaná, hogy ki írta és az azonos-e veled.
Úgyhogy egy kicsit még gyúrjál erre...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!