Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Magyarországon a vágányok...

Magyarországon a vágányok közé miért szoktak kerítést építeni?

Figyelt kérdés

Például:

[link]

[link]

Mi célja van a kerítésnek?

#kerítés #vágányok
2015. ápr. 2. 10:04
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Az emberek automatikusan a legrövidebb utat keresik, és ilyenkor fokozottan beindul a birka effektus, ha egy megy, akkor megy vele a többi is.

Kedvencem mikor a "jajj nem bírok lépcsőzni" mamika inkább lemászott a fél méteres magasított peronról, átbukdácsolt mamatankkal 3 vágányon és a töltés aljából felmászott pókemberként a kocsiba úgy hogy az alsó lépcső vagy méterre volt a talpától...

2015. ápr. 2. 21:31
 12/17 anonim ***** válasza:

120 km/h????A Keletiben???:D

Rég olvastam ekkora baromságot...

A másik meg, hogy igen, egyszerűbb, nem értem mi olyan nagy feladat abban, hogy átmenj a síneken, van közöttük járda is.

2015. ápr. 2. 22:49
 13/17 anonim ***** válasza:
nem is a keletről van szó a kérdésben hanem kelenföldről, gyorsvonatérkezikvágánymellettkéremvigyázzanak és már ott is van...
2015. ápr. 3. 18:40
 14/17 anonim ***** válasza:

"120 km/h????A Keletiben???:D "

Értem én, hogy a magadfajta fogyatékos vadbarmoké a világ, de bizony sehol nem volt leírva, hogy Te a Keletiben látsz be 150 métert másik irányba km-eket... Ami valljuk be némileg túlzás.

De hát sajnos a világ nem csak Keletiből áll, hanem sok sok olyan állomásból ahol szintén ugyanennyit látsz be és biza 120-al jönnek a vonatok, sőt akár 160-nal is.

De én nem győzködök senkit, menjetek csak bátran, mészre még telik a vasútnak.

Csak kérlek, ne az én szolgálatomban váljatok 450 méter hosszú emberré, ha lehet. Nem szeretek annyira agyvelőben tunkolni. Köszi.

Akinek meg van esze úgyis felfogja, hogy nem superhero, és a vasúton elég 1x hibázni, a rögtönítélő előtt nincs könyörület.

2015. ápr. 3. 19:28
 15/17 anonim ***** válasza:
Még jó, hogy írtam, hogy a Keletiről beszélek, de ha neked jó játszani a hülyét, akkor legyen...bár neked lehet nem is kell...
2015. ápr. 3. 21:03
 16/17 anonim ***** válasza:

Idéznéd, hogy hol írtad, hogy a Keletiről beszélsz te szerencsétlen barom?

Segítek, ezt írtad:

"Hogy b aszna már el???

Mindkét irányba belátható, egyik irányba kb 150 métert, a másikba meg kilométerek!

Ha ott valakit elüt a vonat átvágás közben akkor annak igen nagy gondok vannak a fejében..."

Egy korábbi hsz-ben volt szó Keletiről, de se név se semmi ami azonosítaná, hogy ki írta és az azonos-e veled.

Úgyhogy egy kicsit még gyúrjál erre...

2015. ápr. 3. 21:22
 17/17 Napkiraly ***** válasza:
Akár az Északiról, akár a Keletiről beszélünk, egy dolog kijelenthető: statisztikailag kevesebb embert ütnek el vonatok gyalogosaluljárókban és járdákon mint vágányokon. Emiatt a vasúttársaságok igyekeznek meggátolni, hogy a gyalogosok a vágányaikon közlekedjenek. Ez a mész árán és az üzemzavaron túl meggátolja a pereskedést a hozzátartozókkal,ráadásul több utasuk is marad, ami lényeges, mivel általában azok mászkálnak át vágányokon, akik vonattal utaznak. Ezt figyelembe véve logikus lépés kerítéseket rakni a vágányok közepére.
2015. ápr. 6. 00:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!