Szerintetek ennek a vonatnak a német vagy kínai továbbfejlesztet verziója szebb, jobb?
Figyelt kérdés
Van az alaptípus, ennek a vonatnap a licenszét megvették a kínaiak és ők is gyártják.
Tehát, műszakilag teljesen ugyanazok,(nem kínai minőségű) csak a kínai 30 centivel szélesebb, mivel másak az űrszelvény követelmények Kínában.
Német verzió:
Kínai:
A továbbfejlesztett verzió a németeknél ilyen lett:
A kínaiak is továbbfejlesztették az övükét:
Személy szerint nekem a kínai jobban tetszik, morcosabb az orrkiképzése.
2015. febr. 22. 17:10
1/2 anonim válasza:
A képek alapján, nekem is a kínai desing tetszik.
A minőségre viszont kíváncsi vagyok (és félreértés ne essék, mert nem a kínait fikázom ezzel, csak ezekkel kapcsolatban nem tudok adatokat).
2/2 anonim válasza:
Így külsőre nekem a német jön be jobban,talán mert azt láttam élőben is.A kínai számomra túl futurisztikus már.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!